Στιβ Μπουσέμι: Συνελήφθη 50χρονος άστεγος για την επίθεση στον ηθοποιό σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε έναν άνδρα που καταζητούσε για την απρόκλητη επίθεση στον ηθοποιό Στιβ Μπουσέμι προ ημερών σε δρόμο της αμερικανικής μεγαλουπόλης.

Ο 66χρονος Μπουσέμι, πρωταγωνιστής του Fargo και του Pulp Fiction, περπατούσε στο κέντρο του Μανχάτα στις 8 Μαϊου όταν ένας άγνωστος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο Bellevue με μώλωπες,

οίδημα και αιμορραγία στο αριστερό μάτι του, όπως είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Την περασμένη Τρίτη οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι ταυτοποίησαν τον ύποπτο και τον αναζητούσαν και μετά τη σύλληψή του χθες, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες στον 50χρονο άστεγο Κλίφτον Γουίλιαμς για την επίθεση στον Μπουσέμι, οι οποίες επισύρουν σε περίπτωση καταδίκης ποινή κάθειρξης έως και επτά ετών.

Πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου αποκάλυψε στο CNN ότι ο ίδιος δράστης είχε γρονθοκοπήσει δέκα λεπτά νωρίτερα κι έναν 22χρονο

Άγνωστο παραμένει κατά πόσον ο δράστης της επίθεσης στον ηθοποιό εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Ο εκπρόσωπος του Μπουσέμι είχε δηλώσειπρόσφατα ότι ο ηθοποιός ήταν «άλλο έναθύμα απρόκλητης επίθεσης στην πόλη»,αλλά διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στηνυγεία του.

Στις 31 Μαρτίου ένας άνδρας είχε επιτεθεί κατά του συμπρωταγωνιστή του Μπουσέμι στην τηλεοπτική σειρά «Βoardwalk Empire», Μάικλ Στούλμπαργκ, χτυπώντας τον με μια πέτρα στον λαιμό, την ώρα που ο ηθοποιός έκανε τον περίπατό του στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Ο Στούλμπαργκα κυνήγησε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη τελικά από την αστυνομία έξω από το πάρκο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα