Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Αναστασίου – Τρία χρόνια το νέο συμβόλαιο

17:49 7/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που θα έχει ισχύ για τρία χρόνια και έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα μείνει στους «πράσινους» για τρίτη σερί σεζόν...

Εδώ και αρκετό καιρό είχε διαρρεύσει πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει πει το «ναι» στη νέα πρόταση συμβολαίου που του πρότεινε η διοίκηση του Τριφυλλιού. Ο «Ολλανδός» κατάφερε να πάρει μια ομάδα με πάρα πολύ χαμηλό μπάτζετ, ιδιαιτέρως μειωμένο σε

σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, βασισμένο σε παιδιά από την ακαδημία του Τριφυλλιού, μαζί με δύο, τρεις έμπειρους ξένους ποδοσφαιριστές.

Αυτό το νέο εγχείρημα αποδείχθηκε επιτυχημένο, από την πρώτη κιόλας σεζόν του Γιάννη Αναστασίου, αφού όχι μόνο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με το εκκωφαντικό 4-1, αλλά κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ασχέτως αν αποκλείστηκε από την Σταντάρ Λιέγης καθώς συνέχισε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η δεύτερη σεζόν του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, μπορεί να μην έφερε κάποιον τίτλο. Κατάφερε όμως, να κάνει την Λεωφόρο «απόρθητο κάστρο», αφού για πολλές αγωνιστικές οι «πράσινοι» είχαν το καλύτερο εντός έδρας σερί, καθώς επίσης ήταν και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ περίπου στις 2 το μεσημέρι, όπου εκεί ήταν ο Τάκης Φύσσας, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο εκπρόσωπός του, προκειμένου να μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο. Αμέσως μετά ο Γιάννης Αναστασίου, παραχώρησε δηλώσεις και αρχικά τόνισε: «Να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να γινόμαστε καλύτεροι».

Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν ο στόχος είναι προσωπικός, ή ομαδικός: «Δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι αυτό που ταιριάζει στο σύλλογο και όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο πρέπει να έχεις στόχο να πας πιο ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

«Για μένα μετράει η δουλειά. Δεν θέλω να μιλάω πολύ, προτιμώ να κάνω δουλειά», είπε ο Γιάννης Αναστασίου για το τι μετράει περισσότερο για εκείνον και στη συνέχεια δήλωσε για το τι περιμένει να δει από την ομάδα του: «Μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους μας. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο και ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται και γίνοται προσπάθειες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νεανικό ρόστερ: «Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με νέους χαρακτήρες και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά γιατί οι περισσότεροι ήταν παιδιά. Κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα είναι δύσκολο να τα επαναλαμβάνεις. Είμαστε όμως πάνω από τα παιδιά, υπάρχει όρεξη και είμαστε όλοι διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

The post Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Αναστασίου – Τρία χρόνια το νέο συμβόλαιο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα