Ασημίνα Δάντης γάμος: Το μονόπετρο που της χάρισε ο τραγουδιστής

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται να ετοιμάζονται να κάνουν η πρώην παίκτρια του Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ύστερα από την αποχώρηση της πρώτης από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.  Όπως άφησε να εννοηθεί η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Fay’s Time», το ζευγάρι είναι πιθανό να προχωρήσει τη σχέση του και να δεθούν

με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα, η Ασημίνα φορούσε ένα μονόπετρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά να στρέφει την προσοχή της σε αυτό.

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν πρόκειται για πρόταση γάμου εκείνη δεν το αρνήθηκε, αλλά δεν ήθελε και να το επιβεβαιώσει. «Δεν έχουμε πει κάτι. Παιδιά αυτό το λέω πρώτη φορά, είχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστώνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί» είπε. Η παρουσιάστρια επέμεινε στην ερώτησή της, σχετικά με το αν θα παντρευτεί τον Χρήστο Δάντη, αλλά η καλεσμένη της αρνήθηκε να απαντήσει. Πριν η εκπομπή κάνει διάλειμμα για διαφημίσεις, η Φαίη Σκορδά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σηκώθηκαν όρθιες με την πρώτη να δείχνει το δαχτυλίδι της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης, με το μαύρο διαμάντι, στην κάμερα.

Επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Χρήστος Δάντης έχει δείξει την αγάπη και τη στήριξή του στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου πολλές φορές και ιδιαίτερα κατά την παραμονή της στο Survivor. Η Ασημίνα αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι, μόλις είχε φτάσει στην τελική δεκάδα και ο Δάντης της είχε στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε γράψει πως «Ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου!». Η Ασημίνα έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφτεί την αγαπημένη της γιαγιά, Ασήμω, κάτι που δημοσίευσε και στο διαδίκτυο. Η αθλήτρια είχε αναφερθεί σε εκείνη κατά την αποχώρησή της ως το αγαπημένο της πρόσωπο.

«Ήρθε η στιγμή μου, το νούμερο δέκα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι το δέκα το καλό, το δέκα με τόνο! Είναι αλήθεια ό,τι επέστρεφα είχα βρει τον εαυτό μου, είχα βρει την Ασημίνα αλλά σήμερα δεν είχα έρθει εδώ για να παλέψω για την παραμονή μου.Είναι αυτό που λέγαμε και λίγο πριν πάμε στην επικοινωνία με τους Κόκκινους στην καλύβα ό,τι όταν αποχωρεί κάποιος νομίζουμε ό,τι πάει κάπου άσχημα ενώ γυρνάμε στην πραγματική μας ζωή, στο σπίτι μας. Από σήμερα δεν ξαναφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη, έχασα το Πάσχα δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους, με τη γιαγιά μου» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την ήττα της. Ωστόσο, δεν έλειψε και η αγκαλιά με τον Χρήστο Δάντη μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα