Χαλκίδα 63χρονη έγκλημα: Τη σκότωσαν και της πήραν 7.000 ευρώ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μιας 63χρονης στη Χαλκίδα. Την περασμένη Παρασκευή, η άτυχη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατός της προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, τη Δευτέρα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι. Η 62χρονη έφερε πέντε τραύματα στην περιοχή του λαιμού (αυχένα), τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, χωρίς ακόμη να έχει εντοπιστεί αυτός

ή αυτοί που της στέρησαν τόσο άγρια τη ζωή.

Το χρονικό

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η 36χρονη γυναίκα που τη φρόντιζε τη βρήκε νεκρή πηγαίνοντας στο σπίτι και αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρισκόταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, πεσμένη μπρούμυτα και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τα δωμάτια του πρώτου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ, όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της 63χρονης, είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιό της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Αν και στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη.

Η άτυχη γυναίκα έμενε με την κόρη της, η οποία την ώρα του εγκλήματος έλειπε από το σπίτι, καθώς λίγη ώρα αργότερα θα πήγαινε η γυναίκα που τη φρόντιζε. «Μέναμε οι δυο μας εκεί και κλειδιά, πέρα από εμένα, είχε μόνο μια γυναίκα που τη βοηθούσε, γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας» είπε η κόρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκίδα 63χρονη, 7 000,chalkida 63chroni, 7 000