Δούκισσα Νομικού – Κάννες: Έκλεψε τις εντυπώσεις το ολόχρυσο φόρεμα

Στις Κάννες βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού προκειμένου να παραστεί στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, καθώς είναι η επίσημη ambassador μεγάλη εταιρείας ομορφιάς. Η Δούκισσα, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ταξίδεψε στις Κάννες προκειμένου να παρευρεθεί στο κόκκινο χαλί και να εντυπωσιάσει με την ομορφιά της. Κατά τη βραδινή έξοδο που έκανε

εχτές μαζί με την ομάδα της, η Δούκισσα απαθανάτισε το look της το οποίο ήταν εντυπωσιακό και έκανε μία σειρά αναρτήσεων στα social media. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να περπατάει μαζί με την ομάδα της φορώντας ένα ολόχρυσο maxi φόρεμα.

Το εντυπωσιακό φόρεμά της είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι, το οποίο αναδείκνυε ιδανικά την σιλουέτα της και το συνδύασε με ένα μαύρο blazer ριγμένο στους ώμους. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φορούσε καθώς και τα χρυσά κοσμήματα, σκουλαρίκια και βραχιόλια, απογείωσαν το look της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της έκανε ένα απλό makeup look με έμφαση στα κατακόκκινα χείλη. Την ανάρτησή της συνόδευσε με τη φράση «Είστε έτοιμη για αύριο;» ενώ σε προηγούμενη ανάρτησή της κατά της άφιξη στις Κάννες είχε αναφέρει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφει «σε όλη αυτή τη λάμψη, την αίγλη και τη μαγεία του κινηματογράφου. Μείνετε συντονισμένοι για ένα αξέχαστο ταξίδι!»

Η Μέριλ Στριπ και ο Χρυσός Φοίνικας

Φέτος, το κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών διαθέτει ένα γεμάτο πρόγραμμα με μια σειρά από πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Το πρώτο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών φυσικά δεν απογοήτευσε και έδωσε μια πρώτη γεύση από τις εμφανίσεις που πρόκειται να δούμε φέτος στην Κρουαζέτ έως τις 25 Μαΐου που θα ρίξει την αυλαία του, με τις Μέριλ Στριπ, Ζιλιέτ Μπινός, Λέα Σεϊντού και πολλές άλλες σταρ. Κατά την πρεμιέρα του φεστιβάλ απονεμήθηκε στην Μέριλ Στριπ το βραβείο του «Χρυσού Φοίνικα» για την προσφορά της στον παγκόσμιο κινηματογράφο, το οποίο παρέλαβε από την συγκινημένη Ζουλιέτ Μπινός.

Το διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ άνοιξε η γαλλική ταινία «Η Δεύτερη Πράξη» του Quentin Dupieux. Είναι η ιστορία της Florence που θέλει να γνωρίσει τον αγαπημένο της David στον πατέρα της. Ο David όμως θέλει να αποφύγει την Florence με κάθε κόστος και τη συστήνει σε έναν φίλο του. Η πλοκή ξεκινά όταν οι τέσσερις τους συναντώνται σε ένα εστιατόριο στην μέση του πουθενά. Για τις επόμενες 12 ημέρες η καρδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου θα χτυπά στις Κάννες. Πάνω από 200.000 ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, στελέχη κινηματογραφικών στούντιο και καλεσμένοι θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί. 22 ταινίες θα πάρουν μέρος φέτος στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ που θα κλείσει στις 25 Μάϊου, με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα