Μενίδι νεκρή: Είχε καταγγείλει τον πρώην άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία

Το σενάριο της γυναικοκτονίας φαίνεται να εξετάζουν όλο και περισσότερο οι Αρχές για τον θάνατο της 40χρονης στο Μενίδι, η οποία βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της το πρωί της Πέμπτης (16/05). Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα είναι μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στις αστυνομικές αρχές και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία. Η άτυχη γυναίκα και τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε ζητήσει και πάλι βοήθεια από τις αρχές.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στις

07/05/2024, σε άσχημη κατάσταση, η 40χρονη είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και είχε καταγγείλει τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της. Εκεί, οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη όμως είχε αρνηθεί.

Τον είχε καταγγείλει και το 2013

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης τον είχε καταγγείλει και το 2013 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως όλα δείχνουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα κρύβεται ο εν διαστάσει σύζυγος της. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει μάρτυρας κλειδί που φαίνεται ότι είδε τη δολοφονία της 40χρονης. Μετά την ταυτοποίηση της γυναίκας οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν το παρελθόν αναζητώντας εκεί στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα