Καβγάς τουριστών Κρήτη: Τραυμάτισε έναν Βρετανό με σπασμένο ποτήρι

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στο Μπαλί Ρεθύμνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (20/05) όταν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής δύο τουρίστες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 37χρονος Πορτογάλο να μην διστάζει να παίρνει ένα σπασμένο ποτήρι και να τραυματίζει στο πρόσωπο τον 35χρονο Βρετανό.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που εντόπισε και συνέλαβε τον Πορτογάλο δράστη ενώ ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 37χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Παρόμοιο περιστατικό και στη Χαλκίδα

Άγριος καβγάς ξέσπασε και στη Χαλκίδα την Παρασκευή (17/05) ανάμεσα σε έναν 46χρονο, την σύντροφό του και την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, ο 46χρονος και η 44χρονη πρώην σύζυγός του είχαν δικαστήριο την ίδια ημέρα. Για άγνωστο ακόμα λόγο η 40χρονη σύντροφος του 46χρονου πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την πρώην σύζυγο. Και οι τρεις συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η 40χρονη συνελήφθη για σωματική βλάβη και εξύβριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα