Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ βρέθηκε στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής κουβέντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, εκεί όπου ο Άρης Πορτοσάλτε έριξε ξανα σπόντες στον Δημήτρη Οικονόμου για την επικράτηση της ομάδας του, με νόημα προς την κυβέρνηση της ΝΔ:  «Έχει κι ένα όριο βέβαια να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό,

είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη, συνέχεια και συνέχεια», είπε

O Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και απάντησε στρέφοντας τα πυρά του όχι προς τον Άρη Πορτοσάλτε αλλά στον συμπαρουσιαστή του, Άκη Παυλόπουλο: «Χθες μετά τη νίκη μας, είπα να γίνω λίγο προκλητικός. Πηγαίνω στα συρτάρια εκεί που έχω τα λάβαρα του Ολυμπιακού, ψάχνω και βρίσκω τις σημαίες, βρίσκω τα κασκόλ, βρίσκω το ένα βρίσκω το άλλο… κοιτάω και βλέπω μπλουζάκι Ζιοβάνι! Λέω αυτό θα πάρω! Σκέφτηκα να φέρω το μπλουζάκι του Ζιοβάνι μαζί μου σήμερα, αλλά είπα να μην γίνω κακός», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος του είπε: «Μα δεν έπαιρνες μπλουζάκι Σκλεναρίκοβα καλύτερα…», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντάει όλο νόημα: «Έχεις περάσει καλά εσύ με τον Ζιοβάνι! Άσε άσε, για πάντα στο λιμάνι!».

Ο Άκης Παυλόπουλος συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεται ο κύριος συνάδελφος;». Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Γιατί κέρδισα ρε φίλε! Δες τα προβλήματά σου και και άσε μας εμάς. Εμείς κερδίζουμε...»

Keywords
Τυχαία Θέματα