Μύκονος συμπλοκή Πακιστανών: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο

Βίντεο από την άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη Μύκονο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως συνέπεια των θάνατο ενός Πακιστανού και τον βαρύ τραυματισμό ενός άλλου ατόμου. Το βίντεο δημοσίευσε το Mykonos Live Tv. Σε αυτό, όπως αναφέρει καταγράφει καρέ καρέ αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των οργισμένων και μεθυσμένων Πακιστανών και Ινδών στη Μύκονο με θύμα έναν Πακιστανό μετανάστη.

Εάν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η αιματηρή συμπλοκή έγινε σε μπαρ της Μυκόνου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά σ’ αυτό και συγκεκριμένα σε συγκρότημα με καταλύματα όπου διαμένουν πολλοί από όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αφορμή για το άγριο επεισόδιο ήταν ένας τσακωμός που υπήρξε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους, πιθανόν του δράστη.

Για την υπόθεση είχαν γίνει περίπου 15 προσαγωγές, και οι Αρχές αναζητούσαν συγκεκριμένο πρόσωπο και προχωρούσαν σε σαρωτικούς ελέγχους τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μύκονος, Πακιστανών, Βίντεο,mykonos, pakistanon, vinteo