Νομική Αθηνών κατάληψη: «Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες»

Στην εκκένωση κατάληψης της Νομικής αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στον Έβρο. «Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες» ανέφερε χαρακτηριστικά.  Υπενθυμίζεται, ότι σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές οι οποίες ανέρχονται στις 28, μετά την εκκένωση κατάληψης στη Νομική Σχολή στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για 18 γυναίκες και 10 άνδρες. Συγκεκριμένα, μετά από μεγάλη επιχείρηση

της ΕΛ.ΑΣ., άνοιξε η Νομική Σχολή, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από το βράδυ της Δευτέρας 13/05. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης επέμβαση στη Νομική Σχολή παρουσία εισαγγελέα, και προχώρησαν σε 28 προσαγωγές.

«Αποδείξαμε και έμπρακτα ότι η τάξη και ο νόμος θα επιβληθούν και εντός του δημόσιου πανεπιστημίου. Το είπαμε πολλές φορές και το κάναμε πράξη. Εμείς δεν είμαστε με αυτούς οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια σε μπάχαλο. Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Έβρο.
«Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν, για λόγους που στο δικό τους το μυαλό να είναι απολύτως δικαιολογημένοι, να επαναλάβουν αυτά τα οποία μπορεί να είδαν σε άλλες χώρες και να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, να στήνουν αντίσκηνα και να τα κάνουν γης μαδιάμ, είναι βαθιά γελασμένοι, όπως είδατε και με την εκκένωση της κατάληψης η οποία είχε γίνει στη Νομική» επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νομική Αθηνών, Είμαστε,nomiki athinon, eimaste