Προ των πυλών της ΝΔ και ο Θανάσης Πλεύρης

Μετά την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, που φαίνεται να επανέρχεται στις τάξεις της ΝΔ και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης είναι έτοιμος να «μετακομίσει» από την Καλλιρόης στην Συγγρού, ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο με τους κ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη

και Μάκη Βορίδη.

Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, με την ένταξη του ΛΑΟΣ και των στελεχών του στη ΝΔ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι είναι καταστροφικό για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής, για να δηλώσει στη συνέχεια: «Πατριωτικό καθήκον δεν είναι να διατηρούμε τις κομματικές μας ταυτότητες αλλά να γίνουμε ανάχωμα στο ενδεχόμενο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ακόμη και αν δεν πεισθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης να επανέλθει στη ΝΔ, ο ίδιος θα πράξει κατά συνείδηση. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ. Πλεύρη φαίνεται ότι κινούνται και άλλοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, όπως ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα