Ζαχάροβα Eurovision: Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται

H εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα εξαπέλυσε τα πυρά της κατά της Eurovision, χαρακτηρίζοντας «όργιο» τον διαγωνισμό με ένα βίντεο. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Telegram, η Μαρίας Ζαχάροβα αναφέρει πως «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο, συμμορία ή τελετουργική ιεροσυλία» προσθέτοντας ειρωνικά ότι «η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται

κανονικά» για να καταλήξει «δεν μας προκαλεί εντύπωση αυτό». Στο βίντεο της Ζαχάροβα εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός τραγουδιστής Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό με την Ελβετία, το Bambie Thug της Ιρλανδίας, και ο εκκεντρικός Φινλανδός Windows95man.

Η δράση επί σκηνής που παρουσιάζεται στο βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» (O Χορός του Σατανά) στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ. Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπείται στη Eurovision μέχρι νεωτέρας.

#Eurovision2024…

..Кто-нибудь пробовал отключить Европу и подключить ее обратно?..

Это “песенное” соревнование
“переплюнуло любую оргию,шабаш или ритуальное святотатство!
Похороны Западной Европы проходят штатно”-Мария Захарова

Бал у сатаны-@Eurovision
pic.twitter.com/BZxA5YIb8c

— Алина Черчесова Alina Caucasian (@AlichersoulUz) May 12, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζαχάροβα Eurovision, Ευρώπης,zacharova Eurovision, evropis