Κροίσοι και καρμίριδες υπουργοί «τσιμπάνε» το χιλιάρικο για νοίκι

18:30 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ακόμα να πιστέψω ότι η υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου και ο επίσης υπουργός σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, λαμβάνουν 1,000 ευρώ το μήνα από το κράτος ως επίδομα για το ενοίκιο του σπιτιού τους. Αδυνατώ να το πιστέψω, επειδή γνωρίζω ότι αποτελούν ίσως το πλουσιότερο ζευγάρι υπουργών.

Έκανα τον κόπο και ανέτρεξα στον πόθεν έσχες τους. Η κυρία υπουργός έχει μετοχές αξίας 340,000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και το 2015 δήλωσε εισόδημα 70,637 δολάρια. Ο κύριος υπουργός έχει μετοχές αξίας 2,7 εκατομυρίων δολαρίων και

το 2015 δήλωσε εισόδημα 453,429 δολάρια. Οι δύο τους έχουν στην κυριότητά τους διαμέρισμα 110 τετραγωνικών στις ΗΠΑ και έπαυλη στη Σύρο 300 τετραγωνικών (με επιπλέον 180 τετραγωνικά βοηθητικούς χώρους και 80 τετραγωνικά πισίνα), σε οικόπεδο 5 στρεμμάτων.

Γίνεται, διάολε, να έχεις όλη αυτή την περιουσία και να καταδέχεσαι να εισπράτεις το χιλιάρικο από το κρατικό ταμείο, που ξέρεις ότι έχει αποταμιευτεί από το τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων και από την ισοπεδωτική φορολογία; Πόσο καρμίρης πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; Βλέπετε, δεν αναρωτιέμαι καν πώς μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά ένας αριστερός…

Ακούω διάφορα απίθανα του τύπου «δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα» ή «ήρθαν στην Ελλάδα για να προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους». Συγνώμη, αλλά τα ακούω βερεσέ. Ελπίζω όλα να αποδειχθούν ψέματα.

Κροίσοι και καρμίριδες υπουργοί «τσιμπάνε» το χιλιάρικο για νοίκι

The post Κροίσοι και καρμίριδες υπουργοί «τσιμπάνε» το χιλιάρικο για νοίκι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
καρμιριδες
Τυχαία Θέματα