Η αλλαγή που περίμενες στα videos του TikTok

17:58 2/3/2022 - Πηγή: iPop

Αλλάζει η διάρκεια των videos στο TikTok και για την ακρίβεια μεγαλώνει! Η αλλαγή θα είναι διαθέσιμη σ’ όλους τους χρήστες, όπως είπε επίσημα το social media.

Μπορεί τα short-form videos να πηγαίνουν πολύ καλά, ωστόσο, πάντα υπάρχει η ανάγκη για λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά όταν το περιεχόμενο το “τραβάει”.

Έτσι, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση να μεγαλώσει η διάρκεια των videos

στο TikTok και να φτάσουν μέχρι και τα 10 λεπτά, μια πολύ σημαντική επέκταση σε σχέση με τα τωρινά όρια στον χρόνο.

Οι χρήστες του TikTok ενημερώνονται με μια ειδοποίηση για την αύξηση στη διάρκεια των videos.

Με μια δήλωση στο TechCrunch, το TikTok επιβεβαίωσε ότι τα 10λεπτα videos θα είναι διαθέσιμα σε όλους:

Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να προσφέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Πέρυσι, εισάγαμε μεγαλύτερα videos, δίνοντας στην κοινότητά μας περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν στο TikTok. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε να δίνουμε τη δυνατότητα για upload μεγαλύτερων videos, μέχρι 10 λεπτά σε διάρκεια, τα οποία ελπίζουμε να δώσουν το περιθώριο για περισσότερο δημιουργικό περιεχόμενο

Η προηγούμενη επέκταση στην διάρκεια που είχε κάνει το social media ήταν τον Αύγουστο, όταν είχε δώσει τη δυνατότητα για 5λεπτα clips.

Αρχικά, η διάρκεια που επέτρεπε το TikTok ήταν τα 15 δευτερόλεπτα, τα οποία μετά έγιναν 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια 3 λεπτά. Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάσουν ακόμα μεγαλύτερα clips, τα οποία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Αυτό είναι το μυστικό για να δεις ξανά το βίντεο που έχασες κατά λάθος στο TikTok!

Το θέμα είναι: Αυτή η αλλαγή θα ικανοποιήσει τελικά τους χρήστες ή θα τους κουράσει; Αυτό εξαρτάται σίγουρα και απ’ το πώς θα αξιοποιήσουν τη νέα διάρκεια οι creators. Eδώ θα είμαστε να το ανακαλύψουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αλλαγή που περίμενες στα videos του TikTok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα