Microsoft tablet, Είναι αλήθεια; Πιθανότατα…

Η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει κάτι νέο σε αυριανή εκδήλωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για το δικό της branded tablet. Μια τέτοια κίνηση θα βάλει φωτιά στην κατηγορία, ειδικότερα αν πρόκειται για μια οικονομική συσκευή που θα θυμίζει Kindle Fire.

Οι προσκλήσεις έχουν σταλεί στους Αμερικάνους δημοσιογράφους, αλλά

ακόμα δεν γνωρίζουμε τον τόπο διεξαγωγής του event. Η Microsoft κρατά για πρώτη φορά ίσως μια τόσο μυστικοπαθή στάση και αυτό είναι κάτι που φουντώνει τα σενάρια για παρουσίαση κάτι “μεγάλου”.

Το δημοφιλές CNET έλαβε πρόσκληση που αφορούσε ονομαστικά τον υπεύθυνο για τα tablet reviews, κάτι που δεν μπορεί να τυχαίο σε καμία περίπτωση. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε επί σκηνής την παρουσίαση κάποιων Windows 8 tablets τρίτων κατασκευαστών.

Η φημολογία περί παρουσίασης του πρώτου Nokia Windows 8 tablet συντηρείται εδώ και καιρό και πολύς κόσμος θα ήθελα να αποδειχθεί αληθινή αύριο. Κατά την άποψη μας κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο, καθώς η Nokia θα προσπαθήσει πρώτα να σταθεροποιηθεί στην αγορά των smartphones και στη συνέχεια να επεκταθεί περαιτέρω.

Οι εκπλήξεις πάντως είναι ευπρόσδεκτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα