Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

08:46 3/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει πλήρη ιατρική υποστήριξη στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές της Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΕΒΕ, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, φέρνοντας στο τραπέζι καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την ευκολία, τη γεύση και τη θρεπτική αξία, ανταποκρινόμενα στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή. Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της 3αλφα, Τάσος Πετρόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο Business Voice Weekly για το κατά πόσο αποτελούν νέα τάση τα έτοιμα γεύματα στην λιανική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Η πλειονότητα των Ευρωπαίων κατοικεί σε αστικές περιοχές και οι υποδομές των πόλεων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην προστασία των πολιτών και στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας των ευρωπαϊκών κοινωνιών απέναντι στις αυξανόμενες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (EEA), που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, εξετάζει την αστική προσαρμογή στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας τις ενέργειες που αναλαμβάνουν οι πόλεις για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων κλιματικών κινδύνων και τις ήδη επιτυχημένες πρακτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Το πρότζεκτ Neom, το φουτουριστικό εγχείρημα του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν που μοιάζει σα να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, έλαβε νέα χρηματοδότηση-ορόσημο ύψους 10 δισ. ριάλ (περίπου 2,5 δισ. ευρώ), διαψεύδοντας τις φήμες πως θα χρειαστεί να επιβραδύνει τις εργασίες του για οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Με αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και τη διατήρηση της αυθεντικής γεύσης, η Rawyal έχει δημιουργήσει έναν κόσμο γεμάτο με ποικιλία επιλογών που αναδεικνύουν τον πλούτο της φύσης σε κάθε γευστική μπάρα της. Ο CEO της εταιρείας, Γεώργιος Τσολάκης, μας μυεί στην ιστορία της ίδρυσης της Rawyal, η οποία πέρα από τα υγιεινά σνακ προσδίδει νέο νόημα στην έννοια της υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Η Άρνηση του Γολγοθά της Πραγματικότητας

Την 1η Μαΐου δημοσιεύθηκε το έντυπο Ν για τις δηλώσεις των νομικών προσώπων και ταυτόχρονα οι οδηγίες για την υποβολή του. Την επομένη άνοιξε και η εφαρμογή για τις δηλώσεις νομικών προσώπων. Ωστόσο έχει συντελεστεί ένα θαύμα. Οι λογιστές καταφέραμε να μελετήσουμε τις οδηγίες, να τις κατανοήσουμε, να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας και να έχουμε προσαρμοσμένα τα συστήματά μας ήδη από τις 26 Απριλίου, πριν καν αυτές δημοσιευθούν. Γι΄αυτό και το Υπουργείο Οικονομικών  ανακοίνωσε ότι η προθεσμία των δηλώσεων θα λήξει στις 26 Ιουλίου, θέτοντας μάλιστα τους λογιστές ενώπιον των ευθυνών μας. 

Keywords
Αναζητήσεις
business-voice-week-to-kathieromeno-evdomadiaio-rantevou-3.htm
Τυχαία Θέματα