Dyson: Έρχεται ο πρώτος υγρός καθαριστής δαπέδων WashG1

11:22 15/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Dyson αποκαλύπτει την τελευταία τεχνολογία καθαρισμού δαπέδων, έναν επαναστατικό καθαριστή που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τόσο τα υγρά όσο και τα στερεά υπολείμματα με μία μόνο κίνηση, διαχωρίζοντας αυτόματα τους ξεραμένους λεκέδες από τα ρευστά υπολείμματα. Με μια δεξαμενή καθαρού νερού 1 λίτρου για κάλυψη δαπέδων έως 290 τ.μ. τη φορά, ο Dyson WashG1 προσφέρει σχολαστικό καθαρισμό σε σκληρά δάπεδα κάθε είδους (μάρμαρο, ξύλο,

τεχνητά υλικά κ.λπ.).

Εξαιρετικά απορροφητικοί, αντίθετα περιστρεφόμενοι κύλινδροι

Δύο κύλινδροι με ξεχωριστή τροφοδοσία περιστρέφονται αντίθετα, ενώ μια αντλία με παλμική διαμόρφωση διανέμει ομοιόμορφα το νερό σε 26 ακριβώς τοποθετημένα σημεία ύγρανσης, σε όλο το πλάτος κάθε κυλίνδρου. Κάθε κύλινδρος αποτελείται από μια εξαιρετικά απορροφητική μικροΐνα, με 64.800 νήματα ανά εκατοστό. Αυτός ο συνδυασμός υψηλής πυκνότητας μικροϊνών και της σταθερής εφαρμογής καθαρού νερού εξασφαλίζει την απορρόφηση των υγρών που έχουν χυθεί στο πάτωμα, ενώ η ξηρή βρωμιά και οι τρίχες μαλλιά δεσμεύονται από τα εκατομμύρια νήματα. Με την τοποθέτηση δύο κυλίνδρων μπροστά και πίσω από το μηχάνημα, οι μηχανικοί της Dyson πέτυχαν επίσης μεγαλύτερο χρόνο παραμονής στους λεκέδες με κάθε πέρασμα, για γρήγορη και ισχυρή απομάκρυνση τους.

Πρωτοποριακή τεχνολογία διαχωρισμού για εύκολη συντήρηση

Η πατενταρισμένη τεχνολογία διαχωρισμού της Dyson διαχωρίζει τα υπολείμματα και τα βρώμικα υγρά στο δοχείο της σκούπας, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να το αγγίξετε. Το βρώμικο νερό απομακρύνεται από τους κυλίνδρους με ανθεκτικές πλάκες εξαγωγής, ενώ η δεύτερη νάιλον βούρτσα απομακρύνει τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τους κυλίνδρους μικροϊνών, πετώντας τα κατευθείαν σε ένα αφαιρούμενο δίσκο υπολειμμάτων.

Ο δίσκος απορριμμάτων έχει σχεδιαστεί με πλέγμα 500 μικρομέτρων για να διαχωρίζει το βρώμικο νερό από τα μεγάλα υπολείμματα. Τροφοδοτούμενο από ένα σύστημα αναρρόφησης με αντλία, το βρώμικο νερό συλλέγεται αμέσως σε ένα δοχείο χωρητικότητας 0,8 λίτρων νερού, χωρίς να επιτρέπεται η διέλευση στερεών υπολειμμάτων μέσα από το μηχάνημα. Διατηρώντας τη βρωμιά και τα υπολείμματα στην κεφαλή του μηχανήματος και το βρώμικο νερό σε ξεχωριστή δεξαμενή, ο WashG1 επιτρέπει εύκολο και υγιεινό καθάρισμα κάθε σκληρής επιφάνειας. Για να υποστηρίξει περαιτέρω την ευκολία συντήρησης για τους χρήστες, ο Dyson WashG1 έχει σχεδιαστεί περίτεχνα χωρίς αιχμηρές εσωτερικές επιφάνειες ή ρωγμές, ώστε να συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης ρύπων στο εσωτερικό του μηχανήματος. Και οι δύο δεξαμενές νερού έχουν σχεδιαστεί με μεγάλα ανοίγματα για να επιτρέπουν την εύκολη συντήρηση και καθαρισμό. Μετά τη χρήση, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού διαποτίζει και τους δύο κυλίνδρους με καθαρό νερό στην υψηλότερη ρύθμιση ενίσχυσης, ξεπλένοντας ολόκληρο το σύστημα ώστε να είναι έτοιμο για τον επόμενο καθαρισμό.

Προσαρμοσμένος έλεγχος ύγρανσης για βέλτιστο φινίρισμα δαπέδου

Ο Dyson WashG1 έχει σχεδιαστεί με έλεγχο ύγρανσης κατά τη χρήση, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να επιλέγουν το επίπεδο που απαιτείται με βάση τον τύπο των υπολειμμάτων, το δάπεδο ή τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Η χαμηλή, η μεσαία και η υψηλή λειτουργία λειτουργούν συνεχώς μόλις επιλεγούν, για να παρέχουν αυξημένα επίπεδα ύγρανσης. Κάθε λειτουργία διαθέτει επίσης τρεις επιπλέον ρυθμίσεις ευαισθησίας, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να τις προσαρμόσουν στις προσωπικές τους ανάγκες καθαρισμού. Ένα ξεχωριστό κουμπί λειτουργίας boost καθαρίζει κάθε κύλινδρο με τη μέγιστη ποσότητα ύγρανσης όταν επιλεχθεί, για την απομάκρυνση επίμονων ρύπων και αποξηραμένων λεκέδων.

Ευχέρεια ελιγμών και καθαρισμός από άκρη σε άκρη

Οι κύλινδροι εκτείνονται σε όλο το πλάτος της κεφαλής του καθαριστή για να επιτρέπουν τον καθαρισμό από άκρη σε άκρη, μέχρι τις γωνίες. Ο Dyson WashG1 έχει σχεδιαστεί με δύο μοτέρ που βρίσκονται μέσα σε κάθε κύλινδρο μικροϊνών και τα οποία περιστρέφονται προς αντίθετες κατευθύνσεις. Για βελτιστοποιημένη ευελιξία, οι μηχανικοί της Dyson έχουν ρυθμίσει το κάθε μοτέρ ώστε να περιστρέφεται με σταθερή ταχύτητα σύμφωνα με την επιλεγμένη λειτουργία ενυδάτωσης, επιτρέποντας στο μηχάνημα να γλιστράει αβίαστα ενώ ο καθαρισμός βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Charlie Park, Αντιπρόεδρος της Dyson Home Engineering, αναφέρει σχετικά: «Οι περισσότεροι από εμάς σκουπίζουμε τακτικά με ηλεκτρική σκούπα το σπίτι μας. Αλλά ενώ το σφουγγάρισμα θεωρείται μια απαραίτητη “αγγαρεία”, πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε γιατί το κάνουμε -πέρα από την αόριστη έννοια της υγιεινής. Στην πραγματικότητα, ο καθαρισμός με νερό είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση των σκληρών, αποξηραμένων λεκέδων. Με την πάροδο των ετών, έχει προκύψει ένα τεράστιο φάσμα μορφών υγρού καθαρισμού δαπέδων που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αυτή την “αγγαρεία”, ωστόσο οι προσδοκίες των χρηστών συχνά μένουν ανεκπλήρωτες όταν πρόκειται για την αφαίρεση των λεκέδων, την απόδοση της απορρόφησης και το φινίρισμα του δαπέδου. Οι μηχανικοί της Dyson επιλύουν τα προβλήματα που άλλοι αγνοούν και αναλαμβάνουν τις προκλήσεις της δημιουργίας μιας καλύτερης τεχνολογίας. Ο WashG1 της Dyson είναι το αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης: το πρώτο εξειδικευμένο μηχάνημα που σφουγγαρίζει σκληρά δάπεδα, σωστά. Σχεδιάσαμε το μηχάνημά μας για να επιτρέπουμε στους ιδιοκτήτες τον πλήρη έλεγχο, επιτρέποντάς τους να καθαρίζουν σε βάθος τα σπίτια τους αποτελεσματικά».

Θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας από το καλοκαίρι και θα μπορείτε να την βρείτε στο www.damkalidis.gr

Keywords
Αναζητήσεις
dyson-erchetai-o-protos-ygros-katharistis-dapedon-washg1.htm
Τυχαία Θέματα