Praktiker: Τα Urban Kipos Awards 2024 είναι εδώ και χαρίζουν μεγάλα δώρα

14:45 13/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Με πηγή έμπνευσης τον κόσμο της μόδας και τη νέα καμπάνια της Praktiker Hellas για τον Urban Kipos, τα Urban Kipos Awards by Praktiker επιστρέφουν για 3η συνεχόμενη χρονιά και βραβεύουν τις πιο

στιλάτες φωτογραφίες.

Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, το κοινό καλείται να επιστρατεύσει όλη τη δημιουργικότητα και την φαντασία του και να πάρει την πιο ευφάνταστη «πόζα Kipos», δηλαδή να φωτογραφηθεί ο ίδιος ή να φωτογραφήσει κάποιο φίλο/η, με το αγαπημένο του φυτό ή αξεσουάρ κήπου, και να ανεβάσει τη φωτογραφία του στο urbankiposawards.praktiker.gr.

Ταλαντούχοι και διακεκριμένοι στον χώρο τους επαγγελματίες αποτελούν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Η Μαίρη Βυτινάρος με τη μακρά εμπειρία της στο χώρο της μόδας και τις αμέτρητες φωτογραφήσεις, έρχεται να δώσει πινελιές Hollywood, ενώ η καλλιτεχνική εμπειρία του αναγνωρισμένου φωτογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου θα αναβαθμίσει την εμπειρία των συμμετεχόντων. Τέλος, ο Commercial Manager Garden της Praktiker, Βαγγέλης Ζάχος θα προσφέρει συμβουλές και λύσεις για τον υπέρτατο Urban Kipos.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες ή να υποβάλλουν φωτογραφίες και στις τρεις:

Στιλάτα φυτά. Μικρά, μεσαία, μεγάλα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορούν να κάνουν τη φωτογραφία σου να διακριθεί. Πάρε τον κάκτο σου αγκαλιά (αν τολμάς), στερέωσέ τον στο κεφάλι σου… Πάρε ό,τι πόζα θες, αρκεί να έχει φυτό μέσα!Μοδάτα αξεσουάρ (κήπου). Καρέκλα κήπου, αιώρα, ομπρέλα, φανάρι, λάστιχο, ποτιστήρι και άλλα πολλά αξεσουάρ. Πιάσε ένα από αυτά, πάρε πόζα Kipos και ναι, έχεις το κλικ που κερδίζει!Κομψό BBQ. Σε αυτή την κατηγορία, η φωτογραφία σου πρέπει να έχει την ψησταριά ή ακόμα και βοηθητικά σκεύη BBQ σε πρωταγωνιστικό ρόλο ή . Πόζαρε πάνω, μέσα, δίπλα, αγκαλιά με το BBQ. Πόζαρε με τσιμπίδα ή λαβίδα ή γάντια ψησίματος, με κάρβουνα, ενώ ψήνεις, χωρίς να ψήνεις… Όπως θες εσύ, αρκεί το BBQ να είναι στο επίκεντρο της δράσης

Όλες οι φωτογραφίες διαγωνίζονται και για το «Βραβείο Κοινού». Νικητής της κατηγορίας αυτής είναι η συμμετοχή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους των επισκεπτών στην πλατφόρμα του διαγωνισμού.

Τα Urban Kipos Awards by Praktiker αποτελούν ακόμη μια ενέργεια που καθιστά την Praktiker τον απόλυτο προορισμό για το μπαλκόνι, τον κήπο και την ταράτσα.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στον διαγωνισμό ΕΔΩ.

Keywords
Αναζητήσεις
praktiker-ta-urban-kipos-awards-2024-einai-edo-kai-charizoun-megala-dora.htm
Τυχαία Θέματα