Αναβαθμισμένη και βελτιωμένη η πλατφόρμα JustTests.gr της KPMG

18:00 15/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε αναβάθμιση της υπηρεσίας JustTests.gr προχώρησε η KPMG. Η πλατφόρμα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της, προσφέροντας μια σειρά από προηγμένα εργαλεία και λειτουργίες που είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να εντοπίσουν τους κατάλληλους υποψηφίους με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Μεταξύ άλλων, αυτό συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων στη διαδικασία προσλήψεων.

Στα νέα

χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται εξειδικευμένα τεστ ικανοτήτων, δεξιοτήτων και προσωπικότητας, που παρέχουν λεπτομερή εικόνα για τους υποψηφίους. Οι αναλύσεις δεδομένων που προσφέρονται επιτρέπουν στους επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού να συγκρίνουν αποτελέσματα υποψηφίων και να εντοπίζουν ποιοι ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις της θέσης.

Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα JustTests.gr προσφέρει λεπτομερείς αναφορές και εις βάθος ανάλυση των αποτελεσμάτων, επιτρέποντας στους επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιούν τη στρατηγική πρόσληψής τους. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαδικασία επιλογής ανθρώπινου δυναμικού ενισχύει την απόδοση και την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Μεταξύ των αλλαγών, που αξίζει να επισημανθούν στην αναβαθμισμένη υπηρεσία JustTests.gr, περιλαμβάνονται:

Η μεθοδολογία αξιολόγησης συμπεριφοράς που βασίζεται στη θεωρία σύγκρισης προσωπικοτήτων του Raymond B. Cattel.Η προηγμένη αξιολόγηση γνωστικών ικανοτήτων, με βελτιωμένη προβλεπτική εγκυρότητα, απαλλαγμένη από πολιτισμικές προκαταλήψεις και αποτελέσματα ανεξάρτητα από γλωσσικές δεξιότητες.Η προώθηση ίσων ευκαιριών, μέσω της συμπερίληψης και της εγγύησης της ακεραιότητας των αποτελεσμάτων.

Η υπηρεσία JustTests.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη σύνοψη της προσωπικότητας των υποψηφίων, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων, τα συναισθηματικά τους πρότυπα και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι αξιολογούνται με βάση την ιδιότητα της «Fluid Intelligence» – την ευφυΐα που απαιτείται για την αντιμετώπιση σύνθετων και καινοτόμων προκλήσεων στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν τους επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού να κατανοήσουν καλύτερα τους υποψηφίους και να λάβουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις στις προσλήψεις.

Αυτά επιτυγχάνονται μέσω τριών βασικών πυλώνων:

Ενός οδηγού που δημιουργεί αυτόματα εξατομικευμένες ερωτήσεις συνέντευξης μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, βοηθώντας τους υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού να διεξάγουν στοχευμένες συνεντεύξεις, χωρίς προκαταλήψεις.Μέσω εξατομικευμένων συμβουλών βασισμένων στα αποτελέσματα της αξιολόγησης, που προωθούν την ατομική ανάπτυξη κάθε υποψηφίου.Με προσαρμοσμένους πόρους και υποστηρικτικό υλικό που βασίζονται στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Ο Θέμης Νταμαρέλος, Senior Manager, Advisory, KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε ότι «με την επέκταση των δυνατοτήτων της υπηρεσίας JustTests.gr, διακρίνεται η δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα πλήρες εργαλείο για τις ανάγκες στελέχωσης και την επιτυχή διαχείριση των διαδικασιών προσλήψεων καθώς και την ανάπτυξη του προσωπικού, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη εποχή και τις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα