Νέο ZARA FLAGSHIP STORE στον Πύργο Πειραιά

19:38 16/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Zara αποκαλύπτει το νέο της κατάστημα-ναυαρχίδα στον εμβληματικό Πύργο του Πειραιά στην Αθήνα. Ο Πύργος του Πειραιά βρίσκεται σε ένα από τα κυριότερα λιμάνια της Μεσογείου, αποτελεί τη δεύτερη υψηλότερη κατασκευή στην Ελλάδα με ύψος 84 μέτρα και κυριαρχεί

στην εικόνα του λιμανιού από τότε που ολοκληρώθηκε το 1975. Το κατάστημα εκτείνεται συνολικά σε 4.900 τετραγωνικά μέτρα σε τρεις ορόφους (ισόγειο, πρώτος όροφος και δεύτερος όροφος) του κτιρίου που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Γ. Βικέλα, Γ. Μολφέση και Α. Λοΐζου, οι εσωτερικοί χώροι του οποίου δεν έχουν ποτέ καταληφθεί.

Το νέο Zara concept store στον πύργο του Πειραιά διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων της Zara. Επιπλέον, στον πρώτο όροφο του καταστήματος οι καταναλωτές μέσα από τις πολλαπλές γωνίες της γυάλινης πρόσοψης του κτιρίου, μπορούν να θαυμάσουν τις διαφορετικές απόψεις του εξωτερικού χώρου.

Στο εσωτερικό του καταστήματος κυριαρχεί το λευκό χρώμα με πινελιές χρώματος και ζεστασιάς από τα ξύλινα έπιπλα και τους φυσικούς τόνους των υφασμάτων. Ο χώρος ενσωματώνει τα τμήματα Women, Men, Children’s και Zara Home, προσφέροντας 540 τετραγωνικά μέτρα για προϊόντα που απογειώνουν την καθημερινή ζωή και εμπνέουν νέους δρόμους αυτοέκφρασης μέσα στο σπίτι.

Αυτό το κατάστημα-ναυαρχίδα διαθέτει νέους “boutique” χώρους για τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα της Zara τόσο στο Γυναικείο όσο και στο Ανδρικό τμήμα, όπως τα εσώρουχα, η συλλογή αθλητικών ειδών Athletics, καθώς, τα υποδήματα και αξεσουάρ. Αυτοί οι χώροι έχουν ξεχωριστό σχεδιασμό και επίπλωση και είναι εξοπλισμένοι με παρακείμενους χώρους ανανέωσης αποθεμάτων για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Keywords
Αναζητήσεις
neo-zara-flagship-store-ston-pyrgo-peiraia.htm
Τυχαία Θέματα