Σπύρος Δ. Σταυριανός – Μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα για της εκλογές του ΠΙΣ

Οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου, Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και Εξελικτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 16/10/2022 και την Δευτέρα 17/10/2022 μετά από απόφαση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα είναι αυτή του Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής κλινικής στο Νοσοκομείο Αγ. Σάββας, Σπύρου Σταυριανού που κατεβαίνει για εκπρόσωπος στομ Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με το ψηφοδέλτιο

του ΔΗΚΙ -ΙΣΑ με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη,

Ο Σπύρος Σταυριάνος ο οποιός είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μικροχειρουργικής, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε δημόσια νοσοκομεία γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα που υπάρχουν και μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά με ιδέες και λύσεις.

Επίσης η παράταξη του ΔΗΚΙ έχει 38 χρόνια δυναμικής αντίδρασης και διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα, μέσα από τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις, ενάντια σε πολιτικές υποβάθμισης της υγείας του Λαού και απαξίωσης του Έλληνα Γιατρού, ανεξαρτήτως Κυβέρνησης.

Η ψηφοφορία αρχίζει με την ανατολή του ηλίου 07:34 και λήγει με τη δύση του ηλίου 18:46 την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022.Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η ψηφοφορία αρχίζει στις 07:35 και λήγει στις 18:45.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα