Υπόθεση Λυγγερίδη: Συνελήφθη και ο «Ρουμάνος»

Συνελήφθη και ο επονομαζόμενος «Ρουμάνος» για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν στην ηγετική ομάδα και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα Δευτέρας πήγε με τον δικηγόρο του στη ΓΑΔΑ και οδηγείται σε ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε στη φυλακή ο 31χρονος με το ψευδώνυμο «Shark», ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού.

Σύμφωνα

με την ΕΛ.ΑΣ., ήταν ο άνθρωπος που είχε επιφορτιστεί με το να εντοπίσει ακριβώς πού βρισκόταν η διμοιρία των ΜΑΤ ώστε να γίνει η επίθεση εναντίον των αστυνομικών έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Μάλιστα, είχε και ενεργό ρόλο στα επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον άτυχο αστυνομικό.

Με βαρύ κατηγορητήριο οι 15 που έχουν προφυλακιστεί

Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα 15 άτομα που πέρασαν το κατώφλι των φυλακών μετά τις απολογίες τους για τα επεισόδια στου Ρέντη. Μεταξύ αυτών και οι δύο ηθικοί αυτουργοί για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού. Πρόκειται για έναν 22χρονο και για έναν εκ των φερόμενων ηγετικών στελεχών, γνωστό και ως «Κοντό». Να σημειωθεί ότι από τους 15 που έχουν οδηγηθεί στη φυλακή 12 κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και ακόμη τρεις για κατοχή ναρκωτικών. Η ανάκριση συνεχίζεται, καθώς στη δικογραφία γίνεται αναφορά σε εμπλοκή 160 προσώπων.

Keywords
Αναζητήσεις
ypothesi-lyngeridi-synelifthi-kai-o-roumanos.htm
Τυχαία Θέματα