O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Από τη μέρα που βγήκε το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, αρκετοί έσπευσαν να το σχολιάσουν, ενώ διάφοροι του έκαναν μερικές παραλλαγές και το έφεραν πιο πολύ στα μέτρα τους, με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη να κάνει το τελευταίο και να μας χαρίζει ίσως την καλύτερη απ’ όλες.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος το έφερε σε ρυθμούς Heavy Metal, μετά από απαίτηση του κοινού, με το αποτέλεσμα να γίνεται αμέσως viral και τους ακολούθους του καλλιτέχνη στο Tik Tok

να εκστασιάζονται από αυτό που ακούν.

Ο καλλιτέχνης εξήγησε ότι στο Ζάρι υπήρχαν κάποια καλά στοιχεία, με τους χρήστες στην πλατφόρμα να αναφέρουν ότι το έκανε εκπληκτικό, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι αν είχε κατέβει στην Eurovision με αυτή την version η Ελλάδα θα είχε κερδίσει.

Αναλυτικότερα ο Μπομπ Κατσιώνης είπε: «Επειδή μου το ζητάτε εδώ και ένα μήνα, Μπομπ κάνε το “Zari” metal. Έχει ορισμένα καλά στοιχεία το τραγούδι μέσα, ωραίες μελωδίες που χάθηκαν στην πορεία, για να δούμε πως θα ήταν το τραγούδι αν όντως ήταν γραμμένο σε metal ρυθμούς».

Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα με το Zάρι να γίνεται Heavy Metal:

@katsbobionis #ζαρι @SATTI #eurovision #eurovisiongreece #heavymetal ♬ original sound – KatsBobionis

Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαίες εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου και Σινουάρ θα εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Δημήτρης Οικονόμου: «Τα έβαλε» με τον Δούκα για τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας και του απάντησαν… από την διοργάνωση

«Μήπως πρέπει να πείτε συγγνώμη στον Τσίπρα;» – Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ (video)

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

Keywords
Τυχαία Θέματα