Δήλος: «Το μισό νησί κινδυνεύει να χαθεί τα επόμενα 50 χρόνια» – Δραματική πρόβλεψη (video)

Στο πλατό του Mega βρέθηκε καλεσμένος ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης, ο οποίος έκανε δραματικές προβλέψεις σχετικά με τις φυσικές καταστροφές που αναμένεται να υπάρξουν στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας για την αποσταθεροποίηση του κλίματος και την άνοδο της στάθμης του νερού επισήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η μισή Δήλος, επειδή το κάτω μέρος του νησιού βρίσκεται σχεδόν στην επιφάνεια της θάλασσας.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αναφερόμενος στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

επισήμανε ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα είναι ενεργό και θα γίνει έκρηξη, κάνοντας τις προβλέψεις του ακόμα πιο σοκαριστικές.

Συνολάκης – «Το μισό νησί κινδυνεύει να χαθεί τα επόμενα 50 χρόνια»

Πιο αναλυτικά ο ίδιος τόνισε: Το κάτω μέρος του νησιού είναι στην επιφάνεια της θάλασσας και με μικρή άνοδο της στάθμης της θάλασσας ένα κομμάτι του νησιού θα είναι κάτω από τη θάλασσα. Σε πενήντα χρόνια ένα κομμάτι των αρχαιοτήτων θα είναι κάτω από το νερό.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μία λύση για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος, καθώς και ο περιορισμός της υπερκατανάλωσης και της σπατάλης στα τρόφιμα.

Μας απασχολεί πότε θα αρχίσει πάλι να έχει έξαρση το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Ήταν σε φάση έξαρσης το 2011 και το 2012 και κάποια στιγμή θα γίνει έκρηξη αλλά όχι μινωική έκρηξη».

Ειδήσεις σήμερα:«Μήπως πρέπει να πείτε συγγνώμη στον Τσίπρα;» – Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ (video)

70 γιατροί «αδειάζουν» τον Άδωνι για την περιβόητη φωτογραφία με τα ράντζα στο Γεννηματάς

Πέθανε ξαφνικά 23χρονη στη Βέροια: Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε (video)

Μάνεσης: Αποκάλυψε πως τον διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ – «Επειδή είπα το αυτονόητο» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα