Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Στο μεγαλύτερο θρίλερ της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έστησε… πάρτι τίτλου μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νίκησε 2-0 τον Αρη και πήρε ένα μάγκικο πρωτάθλημα, κατακτώντας τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του!

Μπράντον Τόμας και Τάισον τα ιστορικά γκολ του θριάμβου. Απίθανη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στο 95′.

Ο Δικέφαλος έπαιζε με 10 από το 78′ λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη.

Η εξέλιξη του ντέρμπι

Έπειτα από ένα δυνατό ημίωρο και με τους παίκτες των δύο ομάδων

να δίνουν μεγάλες μονομαχίες, έγινε φανερό πως ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη προσήλωση και αποφασιστικότητα. Στο δυναμικό παιχνίδι των παικτών του Άρη, που είχαν το νου τους μόνο στην άμυνα και πώς να μην δεχτούν γκολ, οι παίκτες του Λουτσέσκου απάντησαν με την ποιότητά τους αλλά και τον δυναμισμό τους. Και στο 30′ πήραν το προβάδισμα. Ο Ζίβκοβιτς έκλεψε απ’ τον Μορόν, ελίχθηκε ωραία και έβγαλε θαυμάσια πάσα για τον Μπράντον, ο οποίος βγήκε απέναντι απ’ τον Κουέστα και τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το 0-1.

Το γκολ του ΠΑΟΚ προκάλεσε μεγαλύτερο εκνευρισμό στους παίκτες του Άρη που προσπάθησαν να… εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Οι Κίτρινοι έχοντας πια μείνει πίσω στο σκορ αναγκάστηκαν να βγουν απ’ την άμυνά τους και να παίξουν πιο επιθετικά. Όμως ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε αποτελεσματικά και διατήρησε το προβάδισμα τίτλου μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο Άρης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιασμό καθώς μόλις στα 40 δευτερόλεπτα απ’ τη σέντρα ο Μορόν σκόραρε με ένα εντυπωσιακό βολέ ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ με το οποίο η ΑΕΚ πέρασε σε θέση τίτλου καθώς είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο χειρότερο σημείο. Δεν πτοήθηκε όμως. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν το παιχνίδι τους, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν μεθοδικά στο γκολ δεύτερο γκολ. Στο 62′ ο Κωνσταντέλιας κινήθηκε εξαιρετικά απ’ την αριστερή πλευρά και γύρισε προς τον Μπράντον, ο οποίο δίχως να το σκεφτεί πάσαρε με τη μία στον Τάισον, ο οποίος με έναν κεραυνό έγραψε το 1-2 φέρνοντας και πάλι τον Δικέφαλο σε θέση κούπας!

Η συνθήκη έγινε δύσκολη για τον ΠΑΟΚ καθώς στο 78′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη. Ο Δικέφαλος όμως άντεξε και κατέκτησε τον τίτλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα