Ανακοίνωσε ότι σταματάει τον πρωταθλητισμό η Ναταλία Ευαγγελίδου

Η Ναταλία Ευαγγελίδου, μία από τις πιο καταξιωμένες αθλήτριες των ημιαποστάσεων στην Κύπρο, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η 33χρονη δρομέας αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο στα 800 μ. και έχει αποσπάσει πολλά μετάλλια στους Αγώνες Μικρών Κρατών της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω ένα μεγάλο

κεφάλαιο της ζωής μου, αυτό του πρωταθλητισμού!Μου είναι δύσκολο να αποτυπώσω με λέξεις όλα όσα αισθάνομαι για αυτά που έζησα, αυτά που έμαθα και αυτά που παίρνω μαζί μου κλείνοντας αυτό τον κύκλο. Υπηρέτησα αυτό το άθλημα με όλη μου τη ψυχή, με σεβασμό και επαγγελματισμό και κυνήγησα τα όνειρά μου με υπομονή και επιμονή. Φεύγω περήφανη και γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν πάντα!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, που ήταν το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σας αγαπώ και θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων! Ευχαριστώ τον προπονητή μου, κύριο Σπύρο, που πίστεψε σε μένα από την αρχή και με βοήθησε να βάλω ψηλούς στόχους και να τους πετύχω. Κόουτς μου,δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Σε ευχαριστώ για όλα!

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου, την ομάδα μου, τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές, τους χειροπράκτες μου και όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ, τον ΚΟΑ, τον σύλλογό μου ΓΣΠ και τους χορηγούς μου ΟΠΑΠ, New Balance Greece, Polar, Cyfield και Demetriou Sports για τη διαχρονική στήριξη.
Αυτό που θα συμβούλευα τους νέους αθλητές είναι να μη βιάζονται, να έχουν υπομονή και να προσπερνούν γρήγορα τις αποτυχίες. Υγεία και ΟΝΕΙΡΑ»

Keywords
Τυχαία Θέματα