Έκανε πρεμιέρα στο Χαλάνδρι το εκλογικό το κινητό «στρατηγείο» του Κασσελάκη

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη στο Χαλάνδρι στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου σε περιοχές του Βόρειου Τομέα της Αττικής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Το ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας θα διασχίσει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ολόκληρη την Ελλάδα,

σύμφωνα με τις πληροφορίες, που δημοσιεύει το Ieidiseis

«Καλύτερη ζωή, τώρα» είναι το σύνθημα που διακοσμεί εξωτερικά το τρέιλερ, το οποίο έφτασε στην Αθήνα από την Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες για την προεκλογική καμπάνια ενόψει ευρωεκλογών.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου θα επισκεφθεί τη Μαγνήσια. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη 14 Μαΐου θα πάει στην Κομοτηνή όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση και στη συνέχεια, αλλά και την επόμενη ημέρα 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα