Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χαμός στην εκπομπή του αμφιλεγόμενου Πιρς Μόργκαν πριν από μερικές ημέρες, όταν και ο Βρετανός δημοσιογράφος έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ισραήλ, Άβι Χέιμαν, σχετικά με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η κουβέντα έφτασε στον αριθμό των συνολικών ανθρώπων που έχουν πεθάνει, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών της Χαμάς και των αμάχων, ο Πιρς Μόργκαν

ζήτησε επίμονα να μάθει το ακριβές νούμερο άμαχου πληθυσμού χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα έλεγε ο Χέιμαν.

Αναλυτικότερα ο δημοσιογράφος είπε «έχετε σκοτώσει 40.000 ανθρώπους στη Γάζα και ανάμεσά τους πολλοί άμαχοι, γυναίκες και παιδιά», με τον εκπρόσωπο του Ισραήλ να απαντάει «από τον αριθμό της Χαμάς που επικαλείστε, περισσότεροι από 14.000 είναι τρομοκράτες που εξουδετερώσαμε».

Ο Μόργκαν δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας του «οπότε πόσους αμάχους πιστεύετε ότι έχετε σκοτώσει;», με τον Χέιμαν να κοντοστέκεται και να του λέει «δεν έχουμε ακριβείς αριθμούς, γι’ αυτό και όπως ξέρετε η κατάσταση με τον πόλεμο είναι ομιχλώδης».

Η Κουβέντα συνεχίστηκε στον ίδιο τόνο, με τον εκπρόσωπο του Ισραήλ ουσιαστικά να λέει ότι δεν έχει εικόνα για ακριβή αριθμό αμάχων, αναφέροντας επίσης ότι ούτε την εξουσιοδότηση έχει για να τους πει, κάτι που εξόργισε τον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος επισήμανε «Είστε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης και δεν ξέρετε πόσους αμάχους έχετε σκοτώσει.

Αυτά που μου λέτε είναι ανοησίες. Έχετε την εξουσιοδότηση να μου πείτε τον αριθμό των τρομοκρατών που σκοτώσατε αλλά όχι τον αριθμό των αμάχων; Έρχεστε εδώ ως εκπρόσωπος του Ισραήλ και δεν θέλετε να ερωτηθείτε για το πόσους αμάχους σκοτώσατε επειδή δεν γνωρίζετε. Αντιλαμβάνεσε πόσο γελοίο είναι αυτό;».

@aljazeeraenglish “You literally have no idea how many civilians you’ve killed.” Piers Morgan says he finds it ‘astonishing’ that Israeli spokesperson Avi Hyman is unable to provide the number of Palestinian civilians killed by Israel’s war on Gaza. #news #piersmorgan #quotable ♬ original sound – Al Jazeera English

Ειδήσεις σήμερα:

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Καιρός: Έρχεται υποτροπικός αεροχείμαρρος και μίνι καύσωνας – Τι προβλέπεται για 7 περιοχές (video)

Μουρατίδης: Κόλαφος για τη Eurovision – «Πάρα πολλές χοντράδες… τραβάτε με κι ας κλαίω» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα