Εξάρχεια: Ένταση και προσαγωγές για τις εργασίες κατασκευής του μετρό-«Έχουμε τα παιδιά μας δίπλα…» (video)

Ένταση  στην πλατεία Εξαρχείων, όπου από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αιφνιδιαστικές εργασίες για την επέκταση της περίφραξης για την κατασκευή του σταθμού του μετρό.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη, καθώς και κάτοικοι που αντιδρούν στη δημιουργία σταθμού του μετρό επί της πλατείας Εξαρχείων, ενώ όσο αφορά τη νέα περίφραξη παραβιάζονται οι προϋποθέσεις

ασφαλείας.


Μάλιστα ήδη έχουν γίνει δύο προσαγωγές ατόμων, με χαρακτιριστική εκείνη ενός πατέρα μικρού παιδιού που πηγαίνει στον γειτονικό παιδικό σταθμό. Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει η «Αυγή», ο πατέρας εξέφρασε την αγωνία των γονέων των μικρών παιδιών, καθώς με τον αποκλεισμό της πλατείας, δεν υπάρχει πλέον ελεύθερος χώρος για να συγκεντρωθούν τα παιδάκια σε έναν ενδεχόμενο σεισμό.

«Το παιδί μου είναι εδώ πάνω. Μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δεν θα γίνει σεισμός για το επόμενο διάστημα;» ακούγεται να λέει στο βίντεο στον αστυνομικό. Αφού ο πατέρας αρνείται να απομακρυνθεί, τον πλησιάζουν αστυνομικοί και γίνεται η προσαγωγή του. «Αφήστε τον άνθρωπο!» φωνάζουν κάτοικοι που έχουν συγκεντρωθεί.

Εξάρχεια – Μετρό / Προσαγωγή γονέα – «Έχουμε τα παιδιά μας δίπλα, αν γίνει σεισμός πού θα πάνε;» (βίντεο)https://t.co/cxLVZUxvNi pic.twitter.com/OKTre4LeJ7

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) May 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα