Μεγάλες ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά – «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε» (video)

Σε σοκ βρίσκονται από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, μετά την πληροφόρηση για τεράστιες ζημιές στον τάφο του καλλιτέχνη, οι οποίες οφείλονται σε εργασίες εκταφής που γινόντουσαν σε διπλανό μνήμα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων εργασιών με κάποιον τρόπο υπήρξαν φθορές και στον τάφο του Κώστα Βουτσά, με την πρώην σύζυγο του να μιλάει για βεβήλωση και να δηλώνει σοκαρισμένη.

Αναλυτικότερα η Εύη Καραγιάννη ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη,

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί.

Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Μεγάλες ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά – Για ιεροσυλία κάνει λόγο η αδερφή του

Θέση για το συμβάν πήρε και η Νίτσα Σταματοπούλου, αδερφή του Κώστα Βουτσά, η οποία τόνισε ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι ιεροσυλία και ότι αυτό δεν το κάνεις στον τάφο κανενός, όποιος και να είναι αυτός.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ξαφνικά 23χρονη στη Βέροια: Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε (video)

Μάνεσης: Αποκάλυψε πως τον διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ – «Επειδή είπα το αυτονόητο» (video)

Αιχμές του Νίκου Πλακιά για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό από την εκδήλωση για τα Τέμπη

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα