Μενίδι: Στη φυλακή ο δολοφόνος της 40χρονης – Εμφανίστηκε μετανιωμένος (video)

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 50χρονος που ομολόγησε τελικά ότι κατακρεούργησε με περισσότερες από 10 μαχαιριές την πρώην συζυγό του και μητέρα των παιδιών του στο Μενίδι.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον της Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι η γυναίκα που σκότωσε ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι θόλωσε, ενώ αρνήθηκε ότι η κακοποίηση ήταν συστηματική.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιον της 28ης τακτικής ανακρίτριας για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και μετά την

ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως δε θυμάται ούτε πόσες φορές ούτε πού την χτύπησε.

«Μόλις βγήκε από το σπίτι την πλησίασα και της είπα ‘Τι έγινε; Πας καλά;’ και της είπα να πάμε πάνω στο σπίτι να δούμε να δούμε ποιος είναι πάνω. Αυτή μου είπε πως δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι. Εγώ τότε θόλωσα. Πήγα κοντά της και αφού έβγαλα το μαχαίρι που είχα στην τσέπη μου άρχισα να την χτυπάω με αυτό. Δεν θυμάμαι πού την χτύπησα, ούτε πόσες φορές την χτύπησα. Μετά από λίγο αυτή έπεσε κάτω… Στα παιδιά μου ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη».

«Ήταν θολωμένος όπως μας είπε, ήταν μία κίνηση που δεν ήταν προσχεδιασμένη, απλά ήθελε να μιλήσει με το θύμα», δήλωσε η δικηγόρος του.

Αρνείται την κακοποίηση

Η απολογία του 50χρονου ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, με τον άνθρωπο που εμφανιζόταν αμετανόητος την στιγμή της σύλληψής του, να υποστηρίζει τώρα ότι η άτυχη 40χρονη ήταν η γυναίκα της ζωής του και πως θόλωσε και την σκότωσε.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αρνείται ότι κακοποιούσε την 40χρονη, παραδέχεται ωστόσο ότι της ασκούσε λεκτική βία, κάτι που έχει καταγραφεί και στο ηχητικό ντοκουμέντο από το επεισόδιο πριν την τελευταία καταγγελία του θύματος.

– Τι κάνεις, έχουμε πάρει διαζύγιο;

– Θα σε σκοτώσω. Είσαι ένα σκουπίδι

«Πριν 4 ημέρες περίπου κοίταξα στο Facebook της και είδα ότι είχε ανεβάσει φωτογραφία με έναν άλλον άνδρα. Κατάλαβα ότι με απατούσε και τρελάθηκα. Βγήκα εκτός εαυτού. Όσο το σκεφτόμουν, δεν μπορούσα να ηρεμήσω».

Δε φανταζόμουν ότι θα φτάσω στο σημείο να σκοτώσω τη μάνα των παιδιών μου, φέρεται να είπε ο δράστης, αρνούμενος επίσης ότι κακοποιούσε την 21χρονη κόρη και τον 15χρονο γιο του.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, η μητέρα μου άργησε να ξυπνήσει για τη δουλειά και πήρε το αυτοκίνητό της. Σκέφτομαι μήπως ήθελε να της κάνει κακό νωρίτερα. Επίσης, αυτό που με παραξένεψε και τώρα το δικαιολογώ, είναι ότι από τις 07/05/2024 μέχρι σήμερα, ο μπαμπάς μου δε μας ενόχλησε καθόλου. Αυτό ήταν πολύ παράξενο και τώρα κατάλαβα τι ετοίμαζε», είπε η κόρη της οικογένειας.

Διέψευσε επίσης ότι δε συναίνεσε να μεταβεί στην Αλβανία ο γιος για την κηδεία της μητέρας του.

«Πολλές φορές έκανε φασαρία γιατί μπορεί να είχα πιει μία ή δύο μπίρες όσο ήμουν στη δουλειά. Εκείνη, αμέσως καλούσε τα αδέρφια της, γινόταν φασαρία και εκείνοι με χτυπούσαν», φέρεται να έχει δηλώσει σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη του.

Θύελλα αντιδράσεων

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας στο Μενίδι έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις σχετικά με τις νομοθετικές διατάξεις για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλώρίδης, υποστήριξε ότι ο 50χρονος δε θα αφηνόταν ελεύθερος μετά την καταγγελία του θύματος, εφόσον ο δικαστής δεν έδινε αναβολή μεγαλύτερη των τριών ημερών.

«Υπάρχει η δυνατότητα στον κατηγορούμενο να ζητήσει τριήμερη αναβολή, το δικαστήριο να μπορεί να ζητήσει την κράτησή του».

Ο 50χρονος, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του, θα κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα