Νέα ντοκουμέντα-σοκ για Λαμία: Χαλασμένα γεύματα με τρίχες, σκουλήκια και… πούπουλα (Video)

Αποκλειστικά ντοκουμέντα για την εταιρεία στη Λαμία που ελέγχεται για τη δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ταράσσουν και άλλο τα νερά για την υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες γονέων για την ποιότητα των γευμάτων πέφτουν βροχή, με ορισμένους μάλιστα να καταγγέλλουν πως βρήκαν έντομα, σκουλήκια αλλά και… πούπουλα κοτόπουλου

μέσα στις μερίδες.

Τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες-ντοκουμέντο έφερε στο «φως» ρεπορτάζ του MEGA.

Σοκάρουν οι καταγγελίες γονέων

Μητέρα αποκαλύπτει πως «μέσα στις μερίδες, Βρήκαμε κάμπια σε βρασμένο κουνουπίδι, ενώ υπήρχαν και κομμάτια από σακούλες».

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία μητέρας, στο σχολικό γεύμα του εξάχρονου γιου της, βρέθηκαν σκουλήκια, που ήταν μέσα στις πένες ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών που δόθηκαν στο μικρό παιδάκι ως σχολικό γεύμα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τη δημοτική αρχή.

Τον Ιανουάριο του 2024, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαλκιδέων είχε καταγγείλει αλλοιωμένα σχολικά γεύματα που διανεμήθηκαν στη Χαλκίδα. Γονείς υποστήριξαν ότι τα επίμαχα γεύματα είχαν εμφανώς αλλοιωμένη όψη και εξέπεμπαν δυσάρεστη οσμή.

Μετά τις καταγγελίες των γονέων, με την υπόθεση ασχολήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χαλκιδέων. Υπέβαλε επίσημη καταγγελία στις Διευθύνσεις Υγείας και Κτηνιατρικής Εύβοιας. Ακόμη, τον Ιανουάριο 2022 είχαν γίνει καταγγελίες από γονείς για ωμό κοτόπουλο σε σχολικά γεύματα της Ροδόπης.

Μητέρα αποκαλύπτει πως «μέσα στις μερίδες, Βρήκαμε κάμπια σε βρασμένο κουνουπίδι, ενώ υπήρχαν και κομμάτια από σακούλες».

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία μητέρας, στο σχολικό γεύμα του εξάχρονου γιου της, βρέθηκαν σκουλήκια, που ήταν μέσα στις πένες ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών που δόθηκαν στο μικρό παιδάκι ως σχολικό γεύμα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τη δημοτική αρχή.

Τον Ιανουάριο του 2024, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαλκιδέων είχε καταγγείλει αλλοιωμένα σχολικά γεύματα που διανεμήθηκαν στη Χαλκίδα. Γονείς υποστήριξαν ότι τα επίμαχα γεύματα είχαν εμφανώς αλλοιωμένη όψη και εξέπεμπαν δυσάρεστη οσμή.

Μετά τις καταγγελίες των γονέων, με την υπόθεση ασχολήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χαλκιδέων. Υπέβαλε επίσημη καταγγελία στις Διευθύνσεις Υγείας και Κτηνιατρικής Εύβοιας. Ακόμη, τον Ιανουάριο 2022 είχαν γίνει καταγγελίες από γονείς για ωμό κοτόπουλο σε σχολικά γεύματα της Ροδόπης.

Δείτε τις εικόνες:Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες για τη φωτιά στο εργοστάσιο

Ενόσω οι υπεύθυνοι του εργοστασίου στη Λαμία κάνουν τον απολογισμό της καταστροφής μετά την πυρκαγιά που «ξέσπασε» περίπου στις 21:30 της Κυριακής (19/05), οι Αρχές «ξεψαχνίζουν» τις κάμερες ώστε να διαπιστώσουν πώς εκδηλώθηκε η φωτιά και πήρε ταχύτατα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Η χρονική συγκυρία προβληματίζει, καθώς το εργοστάσιο «τυλίχθηκε» στις φλόγες όταν δεν υπήρχε κανείς. Στις 21:30, με τον υπάλληλο της εταιρείας ασφαλείας να φθάνει μισή ώρα αργότερα, όταν και άρχισε η βάρδια και να αντικρίζει αυτές τις εικόνες, με την πυρκαγιά να έχει εκδηλωθεί και τους πυροσβέστες να προσπαθούν να την περιορίσουν.

Κατά τη διάρκεια της φωτιάς, πολλές από τις κάμερες καταστράφηκαν, όμως, όλα τα δεδομένα έχουν αποθηκευθεί σε σκληρό δίσκο, που βρίσκεται ήδη στη διάθεση των Αρχών. Οι αναλυτές της πυροσβεστικής θεωρούν ότι ένα από πιθανότερα σενάρια να είναι αυτό του εμπρησμού κι αυτό γιατί όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο εργοστάσιο, είδαν τις φλόγες να καίνε διάφορα σημεία των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Το μεσημέρι, στην πτέρυγα της παραγωγής, οι υπάλληλοι εργάζονταν κανονικά, όπως έκαναν πριν εκδηλωθεί η φωτιά. Η επιχείρηση ελέγχεται, καθώς σε δέκα δείγματα εντοπίσθηκε το βακτήριο του σταφυλόκοκκου.

Οι υπεύθυνοι το πρωί ανέμεναν το κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της έρευνας για τα τρόφιμα που διατέθηκαν σε σχολεία της προηγούμενες μέρες. Το κλιμάκιο του ΕΦΕΤ είχε βρεθεί και το περασμένο Σάββατο στο εργοστάσιο της Λαμίας, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ελέγχους, καθώς ήταν κλειστή η γραμμή παραγωγής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο και η «τρελή» πορεία που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο (video)

Πανικός σε παραλία στα Τέμπη: Φίδι κολυμπούσε στη θάλασσα – Γιατί ανησυχούν οι αρχές (photos)

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης – Έρχεται η «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες (video)

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα