Πρωτοφανές σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο: Παίκτης έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του (video)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που φαίνεται πως έχει συμβεί στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς ποδοσφαιριστής ελέγχεται ότι έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του, κοροϊδεύοντας την ίδια του την ομάδα.

Πιο αναλυτικά ο Έντγκαρ Ιέ τον περασμένο Φλεβάρη υπέγραψε τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με σκοπό να τη βοηθήσει να μην υποβιβαστεί, με την ομάδα να στοχεύει στην εμπειρία του παίκτη καθώς αυτός είχε αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία και Ολλανδία, με τη πιο γνωστή πρώην ομάδα του να

είναι η Μπαρτσελόνα.

Why is Dinamo believing they signed Evelino and not Edgar?
They can't speak English with the player, even know they were certain Edgar spoke English.
The player they have (Edgar or Edelino) doesn't want to show the club his driver's license. https://t.co/R0DONShvKS

— Emanuel Roşu (@Emishor) May 12, 2024

Βέβαια τότε άρχισαν και τα περίεργα, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να μιλήσει σχεδόν καθόλου Αγγλικα, με τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Σέντρε να ερευνά την υπόθεση και να βρίσκει αυτή την πρωτοφανή κομπίνα που έστησαν τα δυο αδέρφια.

Όταν δε το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όλοι έμειναν άναυδοι απ’ την πρωτοφανή αυτή ιστορία, με τη Ντιναμό να κινδυνεύει να χάσει τους 8 βαθμούς που κέρδισε στα παιχνίδια που έπαιξε ο Ιέ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υποβιβαστεί.

Άνθρωποι της ομάδας επίσης λέγεται ότι ζήτησαν απ’ τον παίκτη να δείξει την άδεια οδήγησης του, με τον ίδιο να αρνείται!

Μάλιστα η Ρουμάνικη ομοσπονδία ανέφερε σε τοπικό μέσο «Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σενάριο για αυτήν την κατάσταση. Εάν ο παίκτης που έπαιξε δεν είναι ο πραγματικός, ενδέχεται να υπάρξουν κυρώσεις. Νομικά, ένα τεστ DNA μπορεί να αποφασίσει τα πάντα εάν το αποτέλεσμα είναι Διαφορετικά Φυσικά, η Ντινάμο δεν σκόπευε ποτέ να χρησιμοποιήσει τον δίδυμο αδερφό αντί για το σωστό, νομίζω ότι, εάν το αποτέλεσμα του DNA επιβεβαιώσει ότι είναι ο δίδυμος αδερφός του, θα έπρεπε να σκεφτούν μια άμυνα, δεδομένου ότι δεν το γνώριζαν σχετικά. Η απώλεια του αγώνα στον πίνακα θα πρέπει να εξεταστεί, αλλά αν η Ντιναμό εξαπατήθηκε και καταφέρει να το αποδείξει, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει βαθμούς».

Το παράδοξο στο παραπάνω είναι φυσικά και η τεράστια διαφορά ποιότητας των δυο παικτών, καθώς ο ένας (αυτός που νόμιζε ότι πήρε μεταγραφή η Ντιναμό) έχει μια αξιόλογη καριέρα έχοντας παίξει σε γνωστές ομάδες, ενώ ο άλλος (αυτός που τελικά έπαιζε για τη Ντιναμό) έχει αγωνιστεί σε αρκετές… άγνωστες ομάδες χαμηλών κατηγοριών.

Ειδήσεις σήμερα:

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Σάττι, ΕΡΤ και Ζούλα – «Αυτά να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια» (video)

Έκρηξη on air του Πιρς Μόργκαν με τον εκπρόσωπο της Ισραηλινής κυβέρνησης: «Αυτά είναι ανοησίες» (video)

Χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη στον Βόλο-Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα