«Θα χτυπούσατε και το παιδί σας έτσι;» – Η Ναταλία Ρασούλη γράφει για το μεγάλο νικητή της Eurovision

Η Ελβετία ήταν η μεγάλη νικήτρια του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision με το Nemo και το τραγούδι The Code, με πολλούς δυστυχώς να επιτίθενται στο μεγάλο νικητή λόγω της εμφάνισής του και του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Στα ντροπιαστικά σχόλια απάντησε, δείχνοντας την ενόχλησή της η κόρη και επίσης τραγουδίστρια, του μεγάλου στιχουργού και συγγραφέα Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία.

Η ίδια με ανάρτησή της στo facebook αναρωτήθηκε πολύ φυσιολογικά

αν όλοι αυτοί που «εκτοξεύουν δηλητήριο θα ήθελαν το παιδί τους να ζήσει ένα τέτοιο μαρτύριο χλευασμού και επίθεσης».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ναταλίας Ρασούλη

«Θέλω να πω κάτι που θα θεωρηθεί κλισέ. Αλλά, δεν σας κρύβω, ότι διαβάζοντας τόσα χλευαστικά σχόλια ενάντια σ’ αυτόν τον υπερταλαντούχο, φωτεινό καλλιτέχνη ΝΕΜΟ που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, δεν μπορώ να μην το πω για δισεκατομμυριοστή φορα.

Όλοι (ελπίζω) ακούσαμε τα λόγια του τραγουδιού του, είδαμε τα πάνγλυκα μάτια του και το τόσο καλόκαρδο χαμόγελό του, και καταλάβαμε ότι πρόκειται για ένα βασανισμένο παιδί, όπως χιλιάδες άλλα εκεί έξω, που κατάφερε να βρει τη λύτρωση -ενας Θεός ξέρει με τι βάσανα- και να μην τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.

Αντίθετα, να στέκεται εκεί, με αξιοπρέπεια και καλοσύνη προσπαθώντας να μοιραστεί την ψυχή του μέσω της Τέχνης με τον κόσμο και να βοηθήσει και άλλα παιδιά. Και σας ρωτάω, όλους εσάς που με τέτοιο δηλητήριο εκτοξεύετε όλα αυτά τα λόγια: Δεν πονάτε καθόλου τον συνάνθρωπό σας;

Δεν πικραίνεστε με την πίκρα του; Δεν θέλετε να είναι κι εκείνος χαρούμενος; Τι κακό σας έκανε;

Θα θέλατε το παιδί σας να ζει ένα τέτοιο μαρτύριο χλευασμού και επίθεσης; Ή θα το πετούσατε στον Καιάδα με τα ίδια σας τα χέρια;

Κανείς δεν είπε ότι όλοι οι διαφορετικοί άνθρωποι είναι καλόψυχοι απαραίτητα (βασανισμένοι ναι) ή ότι πρέπει σώνει και καλά να επιβληθούν στα πάντα για το δικό τους συμφέρον.

Υπάρχουν κι αυτοί, φυσικά. Όπως ακριβώς είμαστε κι εμείς οι υπόλοιποι. Οι “μη διαφορετικοί”. Κι εμείς προσπαθούμε να επιβάλλουμε τα δικά μας.

Άνθρωποι είμαστε όλοι μας με όλα τα καλά και τα στραβά. Αλλά εδώ, βλέπετε ένα πλάσμα υπέροχο, να λάμπει από ταλέντο, καλοσύνη, αγάπη! Γιατί το χτυπάτε έτσι;

Γιατί; Έτσι θα χτυπούσατε και το παιδί σας;».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρένα Κουβελιώτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – Οι δύο υποθέσεις που ασχολήθηκε πρόσφατα

Έρχεται ανατροπή με Μελέτη και Γιώργο Αυτιά; Τα «διαμάντια» από τη νέα δημοσκόπηση (video)

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση κατά της δημοσιογράφου του ALPHA – Τραυματίστηκε σοβαρά

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα