Μαρίνα Σάττι: Απάντησε ειρωνικά σε meme του Luben – «Σε είχα για πιο έξυπνο»

Συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα το χασμουρητό της  Μαρίνας Σάττι στην Eurovision, με τη χιουμοριστική σελίδα Luben να παίρνει και αυτή θέση με τη σειρά της στον όλο χαμό που δημιουργήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και τις δηλώσεις της ίδιας για την πράξη της, το Luben μίλησε για «κωλοτούμπα»  της τραγουδίστριας, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να ανεβάσουν και ένα meme το οποίο δεν ήταν και τόσο… καλό για την καλλιτέχνη.

Αναλυτικότερα σύγκριναν τη στάση της Ιρλανδής  στην Eurovision,

με αυτή της Μαρίνας Σάττι, βάζοντας την Bambie Thug σε σώμα ήρωα και τη Σάττι σε σώμα σκύλου, χωρίς όμως να ληφθεί υπόψιν ότι η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας είχε την απόλυτη στήριξη του καναλιού που και όλων στη χώρα της, σε αντίθεση με την Ελληνίδα καλλιτέχνη.

Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την ίδια τη Σάττι να απαντήσει ειρωνικά στη σελίδα, σχολιάζοντας «Σε είχα για πιο έξυπνο. I guess I was wrong…», ενώ γενικότερα η ανάρτηση συγκέντρωσε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια τη στάση που κράτησε η σελίδα.

View this post on Instagram

A post shared by Luben (@luben.tv)

Ειδήσεις σήμερα:

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

Σοκ στην Κρήτη: Διπλή τραγωδία με δύο νεκρούς άνδρες – «Σε 20 λεπτά είμαι σπίτι»

Νέα δημοσκόπηση: Ποια πρόσωπα μπαίνουν στην ευρωβουλή – Σε ελεύθερη πτώση το ΠΑΣΟΚ

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα