Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πρόβα τζενεράλε πριν την περιοδεία του με μηνύματα κατά των σχεδίων ιδιωτικοποίησης των ΔΕΥΑ

Πρόβα τζενεράλε στο Μεταξοχώρι, το χωριό των καλλιτεχνών, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία.

Να σημειώσουμε πως η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στο νερό με μηνύματα κατά των σχεδίων ιδιωτικοποίησης των ΔΕΥΑ. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός είναι γνωστό ότι έχει αντιταχθεί σθεναρά τον τελευταίο χρόνο σε μια τέτοια προοπτική.

Κανείς, άλλωστε, δεν ξεχνά τη δυνατή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάρτιο του ‘23, όπου έγραφε: «ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ… Ο θίασος που κυβερνά, συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου. Ψηφίζει νομοσχέδιο που διευκολύνει την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού. Θα ανοίξει την κερκόπορτα για να μπουκάρουν κερδοσκοπικές εταιρείες που ξέρουμε ότι δεν δίνουν τ’ αγγέλου τους νερό. Και αυτό, ενώ όλα δείχνουν πως στο κοντινό μέλλον-ιδιαίτερα στην περιοχή που αναπαύεται η χώρα μας- θα πούμε το νερό, νεράκι…».
Η φετινή περιοδεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου περιλαμβάνει λίγες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι συνδιοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου και υποστηρικτές η ΔΕΥΑ Αγιάς και ο Δήμος Αγιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα