Βούλτεψη: Tη μέρα της έκτης γυναικοκτονίας για το 2024 μιλάει για τη συμβολική χρήση του όρου (video)

H έκτη γυναικοκτονία μέσα στο 2024 είναι γεγονός, καθώς το πρωί της Πέμπτης (16/05) βρέθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι νεκρή με καρφωμένο ένα μαχαίρι μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Μάλιστα η άτυχη γυναίκα, όπως η Κυριακή, όπως και πολλές άλλες, είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές, το αποτέλεσμα όμως ήταν πάντα ο δράστης να αφήνεται ελεύθερος.

Σήμερα, λοιπόν, η υφυπουργός μετανάστευσης και ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα συνέβησαν στο Μενίδι είχε το

άγχος να επισημάνει ότι ο όρος γυναικοκτονία πρέπει να χρησιμοποιείται συμβολικά.

Η υφυπουργός πέρα από το γεγονός ότι προσπάθησε για ακόμα μια φορά να πείσει πως η κυβέρνηση έχει κάνει τα πάντα για την προστασία των γυναικών, προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα επιχείρημα στο γιατί δεν χρειάζεται η νομική κατοχύρωση του όρου «γυναικοκτονία» στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας παραδείγματα που έδειχναν ακριβώς το αντίθετο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «This is the end» – Η ανάρτηση που δείχνει το τέλος του “Άλλου Ανθρώπου”

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

Πέραμα: Ρατσιστικό σόου από τον Δήμαρχο που απειλεί, βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα