Βραυρώνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Την στιγμή που ο 25χρονος πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Ο άνδρας φαίνεται να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το μωρό και να το πετά. Το ανατριχιαστικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα, ήταν αυτό που μπήκε από την αρχή στο μικροσκόπιο των αρχών και ουσιαστικά έκαψε τον Ασιάτη, που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια,

Βίντεο ντοκουμέντο με τον πατέρα και το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα pic.twitter.com/lHfQK41E22

iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) May 11, 2024


Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για την πράξη του, την οποία ομολόγησε την Παρασκευή (10/5) στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι τρομοκρατήθηκε για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει. Aυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί, είναι την ιατροδικαστική εξέταση για να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Γεννήθηκε πράγματι νεκρό ή μήπως «έσβησε» από τα χέρια των γονέων του; Αυτό που εκτιμούν και μετά από μια πρώτη εικόνα που τους έδωσε ιατροδικαστής, είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βρέφος να ήταν ζωντανό, ενώ μάλιστα αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό να έπαθε ασφυξία, όταν ο πατέρας του το έκλεισε στη σακούλα.

Eιδήσεις σήμερα:Eurοvision 2024: Απειλεί και η Ισπανία με αποχώρησηEurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για την στάση της στην συνέντευξη τύπου Eurovision 2024: Γιουχαΐσματα στην τελευταία πρόβα του Ισραήλ (video)
Keywords
Τυχαία Θέματα