To «ευχαριστώ» του Παπακαλιάτη στον Τεντ Σαράντος του Netflix, λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα

Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της σειράς, το ελληνικό Netflix μοιράστηκε μια φωτογραφία του δημιουργού της σειράς, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με την πρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου.

«Αύριο 10.40 μ.μ. επιστρέφουν τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανάρτηση του NETFLIX

View this post on Instagram

A post shared by Mega TV

(@megatvcom)

Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λίγο πριν την πρεμιέρα του β΄κύκλου. Ο ταλαντούχος δημιουργός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του με τον Ελληνοαμερικανό co-CEO του Netlflix, Τεντ Σαράντος, και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του έδωσε να μεταφέρει τη σειρά του στην παγκόσμια πλατφόρμα streaming.

Τεντ Σαράντος – Χριστόφορος Παπακαλιάτης

To «ευχαριστώ» του Έλληνα δημιουργό στον Τεντ Σαράντος

«Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια, μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μην πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @tedsarandos και σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του @megatvcom, στην @foss.productions και στο @netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό.

Αύριο αρχίζει πάλι το Μαέστρο μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.»

View this post on Instagram

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Keywords
Τυχαία Θέματα