Έξαλλος ο Κάρολος με τη «βασιλική περιοδεία» του Χάρι και της Μέγκαν

Χειροτέρεψαν οι σχέσεις ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Χάρι μετά την τριήμερη περιοδεία του μαζί με την Μέγκαν Μάρκλ. Όπως αποκάλυψε βασιλικός εμπειρογνώμονας βασική προτεραιότητα του μονάρχη είναι, να εμποδίσει τον δευτερότοκο γιο του και την σύζυγό του από το να πραγματοποιήσουν κι’ άλλες τέτοιου είδους επισκέψεις σε χώρες της βρετανικής Κοινοπολιτείας,

Μιλώντας στην The Mirror, ο Tom Quinn ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας

είναι έξω φρενών με το ζευγάρι, όπως και ο Κάρολος. «Ο Ουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό να συμβαίνει στο μέλλον. Λέγεται ότι και ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από ποτέ. «Αυτό που πραγματικά αναστάτωσε τους royals είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να αυτή ήταν μια επίσημη βασιλική περιοδεία» είπε χαρακτηριστικά.

«Πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals»

Ο βασιλικός συγγραφέας ανέφερε ακόμα ότι η οικογένεια ήξερε κατά βάθος ότι οι Σάσεξ «θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σύντομα», ενώ όπως αποδείχθηκε το ταξίδι στη Νιγηρία «επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους»

«Είναι λες και ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals, αφού το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals. Την ίδια ώρα που ο Ουίλιαμ και ο Κάρολος αναρωτιούνται “Πώς θα ελέγξουμε αυτήν την εφιαλτική κατάσταση”».

Ο Τομ από την πλευρά του δικαιολόγησε την ανησυχία της βασιλικής οικογένειας, καθώς όλα όσα θα περίμενε να δει κανείς από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί – οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι αλλά και ολόκληρη η στάση τους είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία royals.

«Για τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, είναι σαν να τους λένε η Μέγκαν και ο Χάρι: “Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλικά μέλη – θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους όποτε και όπου θέλουμε”» είπε χαρακτηριστικά ο Τομ.

Έρχονται αλλαγές στη βασιλική οικογένεια 

Κλείνοντας ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι με αφορμή το ταξίδι στη Νιγηρία που άναψε «φωτιές» στο Παλάτι, ο Βρετανός βασιλιάς σύντομα θα προχωρήσει σε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη βασιλική οικογένεια.

«Μετά τη Νιγηρία ένα πράγμα είναι βέβαιο. Τεράστιες προσπάθειες θα καταβληθούν για να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τον ρόλο της στην Κοινοπολιτεία. Έχουν ήδη γίνει βήματα μέσω επίσημων διαύλων για να προσπαθήσουν να μειώσουν την πιθανότητα να προσκαλέσουν άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας τη Μέγκαν και τον Χάρι».

Υπενθυμίζεται ότι Χάρι και Μέγκαν έχουν τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια από τότε που παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και μετακόμισαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα