Αυτοκτόνησε παίκτης του GNTM

Ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM3 έδωσε πριν από λίγες μέρες τέλος στην ζωή του. Η πληροφορία αρχικά κοινοποιήθηκε από έναν φίλο του φωτογράφο στο προφίλ του στα κοινωνικά δικτυα. ενώ βίντεο από την κηδεία, ανέβασε η γνωστή ινφλουένσερ Γιούσεφ.

Τα αίτια που οδήγησαν το μοντέλο στην αυτοκτονία

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας

πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο Ερμής, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Σοκ από την είδηση της αυτοκτονίας

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στον χώρο της μόδας, αλλά και σε όσους τον παρακολουθούσαν μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Η φίλη του μοντέλου Ρένια Τσακίρη δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαγράψει όλους τους φίλους του από τα social.

Η οντισιόν στο Big Brother

Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, το πρόσωπο του ήταν πολύ γνώριμο. Ο νεαρός πριν, είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε αναφέρει ο Ερμής στην κάμερα κατά την διάρκεια των οντισιόν, από την οποία δυστυχώς δεν πέρασε.

View this post on Instagram

A post shared by Hermes Karayannis (@hermes_ky)

Keywords
Τυχαία Θέματα