Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών: Η φωτογραφία από τα γενέθλιά της

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών την 14η Μαϊου και αγαπημένοι της φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πλευρό της για αυτήν την ημέρα.  Η σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται έντονα με την υγεία της, δέχτηκε τις θερμές ευχές των δικών της ανθρώπων, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που τη γέμισε με χαρά.

Ένας αιώνας ζωής

Ο δημοσιογράφος και κοντινός φίλος της τραγουδίστριας Νίκος Νικόλιζας, δημοσίευσε χθες το απόγευμα μία φωτογραφία από τα γενέθλια της Καίτης Γκρέυ. «Σβήσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της

φίλοι ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδώ και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι. Εύχομαι να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ», έγραψε ο δημοσιογράφος για τα γενέθλια της.

Αυτή είναι η ζωή μου

«Γεννήθηκα στη Σάμο. Όταν ήμουν ενός χρονού με υιοθέτησε ένα αντρόγυνο, μεγάλοι άνθρωποι, στα Ταμπούρια του Πειραιά, Καισαρείας 14. Η μαμά μου, η πραγματική, δεν έδωσε μόνο εμένα για υιοθεσία έδωσε και τον αδερφό μου, το Γιάννη. Δεν μπορούσε να μας ζήσει. Τέτοια φτώχεια στη Σάμο. Το προξενειό, γι’ αυτή την υιοθεσία, τόκανε η αδελφή της θετής μου μαμάς που έμενε κι αυτή στη Σάμο. Το νέο μου μπαμπά τον λέγανε Κώστα και τη μαμά μου Ευρύκλεια. […] », γράφει η Καίτη Γκρέυ στην πρώτη αυτοβιογραφία της «Αυτή είναι η ζωή μου» (εκδ. Οδός Πανός) που κυκλφόρησε το 1987.

Το 2006 κυκλοφορεί η δεύτερη αυτοβιογραφία της «Έτσι, όπως τα έζησα» (εκδ. Άγκυρα) την οποία επιμελήθηκε ο Νίκος Νικόλιζας.

Η Καίτη Γκρέυ έχει αποκτήσει δύο γιους τον Φίλιππο και τον Βασίλη ο οποίος πέθανε το 2021. Εγγονή της είναι η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα