Γιατί η Μπέλα Χαντίντ αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ

Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ ανακοίνωσε την απόφασή της να κάνει ένα βήμα πίσω από τον κόσμο του μόντελινγκ και να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στο Τέξας.

Η 27χρονη καλλονή μίλησε πρόσφατα για τους λόγους που άφησε πίσω της τη βιομηχανία της μόδας και μοιράστηκε πληροφορίες για τις επερχόμενες κινήσεις της.

«Μετά από 10 χρόνια στο μόντελινγκ, συνειδητοποίησα ότι έβαζα τόση ενέργεια και αγάπη και προσπάθεια σε κάτι που, μακροπρόθεσμα, δεν μου το έδινε απαραίτητα πίσω», αποκάλυψε με ειλικρίνεια η Bella σε συνέντευξη που εξασφάλισε το E! News.

Αυτή η συνειδητοποίηση την ώθησε να αναζητήσει ένα νέο ξεκίνημα και να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες πέρα από την πασαρέλα.

Δείτε το βίντεο Θα εστιάσει στη σειρά αρωμάτων της

Ένα από τα πιο συναρπαστικά εγχειρήματα της Bella είναι το λανσάρισμα της σειράς αρωμάτων της, Orebella, εμπνευσμένη από την αραβική κληρονομιά και τις παιδικές της αναμνήσεις, όπως αναφέρει το E! News.

Αντλώντας από την αγάπη της οικογένειάς της για τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια, η Μπέλα εμπλουτίζει τις δημιουργίες της με νοσταλγία και προσωπική σημασία.

Με τα Orebella, η Μπέλα στοχεύει να μοιραστεί το πάθος της για την αρωματοποιία και να δημιουργήσει μια καθηλωτική οσφρητική εμπειρία για το κοινό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αναφορές του E! News, η μετάβαση της Μπέλα στο Τέξας δεν έχει ως μοναδικό κίνητρο τις επαγγελματικές επιδιώξεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orebella (@orebella)

Ερωτική μετανάστρια

Ο φίλος της, Αντάν Μπανουέλος, τον οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά «αγάπη μου», μένει στο Τέξας, προσθέτοντας μια ρομαντική διάσταση στη μετεγκατάστασή της.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους κρατάει χαμηλούς τόνους, η Μπέλα γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια του Αντάν με ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram, αναδεικνύοντας την αγάπη και τη στοργή του ενός για τον άλλο.

Καθώς η Μπέλα Χαντίντ ξεκινάει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία τα αποκαλυπτήρια του Orebella και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ταξίδι της πέρα από τα όρια του κόσμου της μόδας.

Η Μπέλα Χαντίντ υπερασπίζεται την Παλαιστίνη σε κάθε ανάρτησή της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η μάχη με τη νόσο του Lyme Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η Μπέλα Χαντίντ, που γεννήθηκε ως Isabella Khair Hadid στις 9 Οκτωβρίου 1996 στην Ουάσινγκτον, αναδείχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα supermodels της γενιάς της. Μεγαλώνοντας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, η Μπέλα εκτέθηκε στον κόσμο της μόδας μέσω της μητέρας της, του πρώην μοντέλου Γιολάντα Χαντίντ.

Παρά τις αρχικές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της μάχης της με τη νόσο του Lyme, η επιμονή και η αφοσίωση της Μπέλα την ώθησαν στην επιτυχία στον ανταγωνιστικό κλάδο του μόντελινγκ.

Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την αυτοπεποίθησή της, η Μπέλα έγινε γρήγορα ένα περιζήτητο μοντέλο, κοσμώντας τα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και περπατώντας στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Το νέο κεφάλαιο ζωής στο Τέξας

Πέρα από την καριέρα της στο μόντελινγκ, το πάθος της Μπέλα για δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα την οδήγησε να εξερευνήσει νέα εγχειρήματα.

Ως συνιδρύτρια της Kin Euphorics, η Μπέλα εντρύφησε στον κόσμο της ευεξίας, συνδυάζοντας τα ενδιαφέροντά της για την υγεία και τον τρόπο ζωής με το επιχειρηματικό της πνεύμα.

Καθώς η Μπέλα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, η μετακόμισή της στο Τέξας σηματοδοτεί την απομάκρυνση από τον κόσμο της μόδας και τη στροφή προς την προσωπική ανάπτυξη και εξερεύνηση.

*Με στοιχεία από easterneye.biz
Keywords
Τυχαία Θέματα