9χρονος τρέχει να καλυφθεί στον καναπέ του σπιτιού του στο Τέξας από τις σφαίρες ενόπλων

10:01 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας 9χρονος βουτά στον καναπέ του στιτιού του στο Τέξας προκειμένου να βρει προστασία από πυροβολισμούς που έπεσαν στο παράθυρο του σπιτιού του.

Βίντεο από το εσωτερικό του διαμερίσματος στο Fort Worth του Τέξας, δείχνει το τρομαγμένο αγόρι να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφεύγει τους πυροβολισμούς εμόπλων.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν έξι νέοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα νήπιο.

Ο 9χρονος Errol Hill

φαίνεται από την κάμερα παρακολούθησης του σπιτιού να περπατάει με άνεση στο σαλόνι του διαμερίσματος της οικογένειάς του, την 1η Μαΐου. Βρισκόταν κοντά στο μπροστινό παράθυρο όταν άρχισαν να πέφτουν βροχή οι σφαίρες που προέρχονταν από διερχόμενο αυτοκίνητο, πριν τρέξει στο δωμάτιο της μητέρας του.

“Μπορούσες να ακούσεις τους πάντες να ουρλιάζουν κάτω”, θυμάται η μητέρα του αγοριού, MaryJane Gonzales.

“Πέρασε μέσα από τον τοίχο”, ανέφερε ο 9χρονος στο NBC 5. “Νόμιζα ότι ήταν απλώς πυροτεχνήματα, αλλά όταν άκουσα τις κραυγές, κοίταξα έξω”.

Έξι άνθρωποι, ηλικίας από 3 έως 19 ετών, τραυματίστηκαν από τα πυρά, έξω από τα διαμερίσματα Miramar Apartments στην περιοχή Las Vegas Trail στο West Fort Worth.

To άρθρο 9χρονος τρέχει να καλυφθεί στον καναπέ του σπιτιού του στο Τέξας από τις σφαίρες ενόπλων   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα