Μυστήριο στην Καρδίτσα με την εξαφάνιση 60 αλόγων

Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου θολώνει το τοπίο γύρω από την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων στην Καρδίτσα.

Ειδικότερα, πάνω από 60 άγρια άλογα εξαφανίστηκαν από την περιοχή του ορεινού χωριού «Πετρίλο» της Καρδίτσας.

Διά μέσου ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» καλεί όλους τους φιλόζωους να βοηθήσουν για την αναζήτηση ενώ μιλούν για πιθανή κλοπή των αλόγων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του συλλόγου:

«Μυστήριο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλία. Με άγνωστο τρόπο εξαφανίστηκε ολόκληρη μονάδα 60 περίπου ελεύθερων αλόγων.

Το μυστήριο είναι ότι τα άλογα δεν ήταν τόσο ήρεμα, και ένας τέτοιος αριθμός μας οδηγεί σε επαγγελματίες κλέφτες. Τα ζώα ζούσαν στο Πετριλο Καρδίτσας στο Δήμο Ανατολικής Αργιθεας. Αν ξέρετε κάτι αν είδατε η αν ακούσατε επικοινωνιστε με την σελίδα μας η στα τηλέφωνα του σωματείου. Βοηθήστε σώστε τις ψυχουλες!!!! Μεγάλη βοήθεια θα είναι για εμάς να επικοινωνισουν μαζί μας άτομα που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και ασχολούνται με άλογα!!!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θυμίζουμε ότι προ μηνών ολόκληρο το πανελλήνιο έγινε μάρτυρας μιας απίστευτη θηριωδίας που έλαβε χώρα στα Γρεβενά, όπου άνθρωποι πυροβόλησαν πέντε άλογα και όταν τα σκότωσαν άρχισαν τα τεμαχίζουν. Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης, όταν επέστεψε για να τα ταΐσει, καθώς ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το φρικιαστικό έγκλημα με τον στάβλο να θυμίζει περισσότερο σφαγείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα