Ο Κασσελάκης άφησε λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός

Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη Άλκης Καμπανός, στη Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από επιδρομή χούλιγκαν άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

– ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο, που εξίσου άφησε λουλούδια στο σημείο, και τον επικεφαλής της Δομής «Εις το όνομα του Άλκη» Λευτέρη Παππά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε πως «σχεδόν 2,5 χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του Άρη, η μνήμη του Άλκη Καμπανού μάς υπενθυμίζει την ανάγκη να αγωνιζόμαστε διαρκώς για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τη βία και το μίσος».

«Θέλουμε τα γήπεδα γεμάτα φιλάθλους και τον αθλητισμό γεμάτο ιδανικά και αξίες»

Παράλληλα, όπως ανέφερε, «με πρόταση της Δομής καταθέσαμε την τροπολογία για την καθιέρωση Πανελλήνιας Ημέρας Φιλάθλου, που νομοθετήθηκε την 1η Φεβρουαρίου».

Καταληκτικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε πως «θέλουμε τα γήπεδα γεμάτα φιλάθλους και τον αθλητισμό γεμάτο ιδανικά και αξίες».

Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες, όπου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Λευτέρης Παππάς

Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Σωκράτης Φάμελλος

Keywords
Τυχαία Θέματα