Οι 11άδες στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

O ΠΑΟΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα (20:00) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-offs, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε 4 αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Ράχμαν Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Ότο. Στα χαφ,

σημειώνεται η δεύτερη αλλαγή του Ρουμάνου προπονητή, με τον Οζντόεφ να παίρνει την θέση του Σβαμπ, ως παρτενέρ του Μεϊτέ. Στην επιθετική τριπλέτα θα αγωνιστούν οι Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Στην κορυφή της επίθεσης διατηρείται στην αρχική σύνθεση ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τόμας.

Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKPAO #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/f0IxBMTysM

PAOK FC (@PAOK_FC) May 15, 2024

Με την σειρά του ο Φατίχ Τερίμ, παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με 7 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη, το οποίο ήταν πριν την διακοπή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Λοντίγκιν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Αράο, Γεντβάι και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μαντσίνι-Μπερνάρ στα άκρα και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Πέρεθ, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Zέκα, Λημνιός, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα και Ακαϊντίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα