Πάρος: Βγήκε για σφυρίδες και έπιασε… σκύλο

Ακόμα δεν πιστεύει τι του συνέβη ένας άνδρας στην Πάρο που συνηθίζει να βγαίνει με το κανό του για ψάρεμα και αντίκρισε μεσοπέλαγα έναν… σκύλο να κολυμπάει.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα ανοιχτά του νησιού, με τον άνδρα να νομίζει αρχικώς ότι επρόκειτο για φώκια. Μόλις κατάλαβε ότι είναι σκύλος, του φώναξε να πλησιάσει και το ζωάκι αμέσως πήγε προς το κανό.

Ο σκύλος έφερε τσιπάκι και έτσι εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του – Άγνωστο πώς

το ζώο κατέληξε στη θάλασσα

Έτρεμε και ήταν φανερά τρομαγμένος, αλλά ηρέμησε γρήγορα αφού βρήκε ζεστασιά και φροντίδα.

Όπως ανέφερε ο διασώστης του, επέστρεψε στο σπίτι του και έδωσε φαγητό και νερό στον σκύλο και στη συνέχεια τον πήγε στον κτηνίατρο για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του.

Είχε υπόψη του να τον πάει σε κάποιο καταφύγιο ζώων, αλλά όπως διαπιστώθηκε το σκυλί έφερε τσιπ και έτσι μπόρεσαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Εκείνος του είπε ότι είχε φύγει μόνος του και είναι άγνωστο πώς κατέληξε στη θάλασσα.

Έχει ξαναγίνει, γι’ αυτό προσοχή…

Πολλά ήταν τα επαινετικά σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση αλλά και τα σενάρια για το πώς βρέθηκε ο σκύλος να κολυμπάει μεσοπέλαγα.

«Θα μπορούσε να έπεσε από κυνηγό που πήγαινε σε καμιά βραχονησίδα για λαγούς και να πήδηξε ο σκύλος έξω χωρίς να το πήρε χαμπάρι ο ιδιοκτήτης» έγραψε ένας προσθέτοντας ότι έχει ξανασυμβεί.

Άλλος έγραψε ότι είχαν πάει με τον σκύλο του για μπάνιο και το ζώο αποπροσανατολίστηκε με το κύμα και έφυγε κολυμπώντας στο πέλαγος μέχρι που τον μάζεψε μια βάρκα.

«Απέκτησες παρέα για το ψάρεμα» έγραψε ένας τρίτος, ενώ κάποιος άλλος τον προέτρεψε να πάει το ζώο σε κτηνίατρο ώστε, αν φέρει τσιπάκι, να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης, όπως και έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα