Πόσο πιο αγενής μπορεί να γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ; Οι στιγμές που απογοήτευσε τους φανς της

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να είναι η αγαπημένη σταρ πολλών, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της με την αγενή συμπεριφορά της. Η ανάρμοστη συμπεριφορά της Λατίνας σταρ είτε σε άτομα του προσωπικού της, είτε σε άλλους εργαζόμενους που έχει συναντήσει αποδεικνύει πως τελικά η παρουσία της δεν είναι τόσο ευχάριστη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πιο πρόσφατο συμβάν, που περιέγραψε μια Ελληνίδα αεροσυνοδός στο TikTok

για την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με την περιγραφή της, η Τζένιφερ Λόπεζ βρισκόταν στην πτήση της και ήταν ιδιαίτερα απαξιωτική απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και στο πλήρωμα. Στο βίντεό της, η αεροσυνοδός με όνομα χρήστη miss_eirini αποκάλυψε, ότι εξαιτίας της τραγουδίστριας, οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας άργησαν πολλή ώρα να φύγουν από το αεροσκάφος. Ο λόγος ήταν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έβρισκε τα ρούχα που… της άρεσαν για να κατέβει από το αεροπλάνο.

Όσα είπε η αεροσυνοδός στο TikTok: @miss_eirini JLo story time #metgala #jlo #spillthetea #storytime #emiratesstoryrime #emiratescrew #foryou #fyp #greektiktok ♬ original sound – Irini Kalabouka

Η εμφάνισή της Met Gala

Πριν λίγες μέρες, η Λόπεζ εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, γεμάτο στρας, που τόνιζε τις καμπύλες της. Ενώ προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, μία ρεπόρτερ τη ρώτησε ποιου σχεδιαστή είναι η δημιουργία που φοράει. Εκείνη τότε, χωρίς καν να δώσει σημασία, απαντά «Σκιαπαρέλι» και συνεχίζει να κοιτά ευθεία, ποζάροντας στις κάμερες.

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound – Anika Reed

Η τσίχλα που έφτυσε στο χέρι της βοηθού της 

Σε ένα κλιπ που έγινε viral στο διαδίκτυο πριν έξι χρόνια και ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δίπλα στην βοηθό της κι έναν άντρα.

Ξαφνικά, σταματά, φωνάζει τη γυναίκα και φτύνει στο χέρι της την τσίχλα που μασούσε, ενώ συνεχίζει να συνομιλεί με έναν άντρα, σαν να μη συνέβη τίποτα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμπεριφορά της δεν έμεινε ασχολίαστη από το κοινό, που τη χαρακτήρισε «αγενή» και «αηδιαστική».

Jennifer Lopez qui crache son chewing gum sur la main de son assistante pic.twitter.com/UxWPge2EwG

— JERSEY BOB (@bob_imp1) March 30, 2024

Τα καβγαδάκια με τον Μπεν Άφλεκ

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει τα καβγαδάκια ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Οι φαινομενικά τεταμένες στιγμές τους, σύμφωνα με τη MailOnline, φέρονται να οφείλονται στο γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ θα προτιμούσε περισσότερη ιδιωτικότητα, ενώ η σύζυγός του αγαπά να φωτογραφίζεται.

Ο 51χρονος ηθοποιός έχει εδώ και καιρό τεταμένη σχέση με τους παπαράτσι ενώ εμφανίζεται συχνά απογοητευμένος. «Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ τα πάνε πολύ καλά. Πολλές φορές βλέπουμε τον Μπεν Άφλεκ αναστατωμένο. Είναι επειδή μισεί τους παπαράτσι που τους ακολουθούν παντού με την Τζένιφερ» ξεκαθάρισε πηγή που μίλησε στη MailOnline.

«Στον Μπεν δεν αρέσουν οι φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί ή να τον τραβάνε στις ιδιωτικές στιγμές τους. Ξέρει ότι η Τζένιφερ το λατρεύει και έτσι έρχονται σε αντιπαράθεση ενώ λίγο αργότερα τα ξαναβρίσκουν και είναι ευτυχισμένοι. Δεν καταστρέφει με κανέναν τρόπο τη σχέση τους, είναι πραγματικά καλά μεταξύ τους», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ και απάντησε σχετικά στο Entertainment Tonight. «Ο Μπεν τα πάει καλά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον Μπεν. Είναι καλά. Είναι ευτυχισμένος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Λόπεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα