Πυρά Κασσελάκη σε ΝΔ: Έπαιξε στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους

Για πολιτική απάτη κατηγορεί την κυβέρνηση και τη ΝΔ, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά και την πρόκληση – όπως έχει χαρακτηριστεί – της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, να αποκαλέσει, κατά την ορκωμοσία της, την χώρα της, Μακεδονία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση στην οποία παραθέτει βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη, κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι «εύχονταν να βγει το VMRO», καλλιεργώντας «ελπίδες στους εθνικιστές» της Βόρειας Μακεδονίας «ότι θα ακυρώσουν μαζί

τη Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά τώρα «ικετεύουν για την τήρησή της».

Υποστηρίζει δε, ότι «έπαιξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους».

«Έπαιξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα»

Αναλυτικά, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Με αυτήν τη φρασεολογία, με αυτήν την πολιτική απάτη, έπαιξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους.

Εύχονταν να βγει το VMRO. Καλλιέργησαν ελπίδες στους εθνικιστές της άλλης πλευράς ότι θα ακυρώσουν μαζί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Βγήκε λοιπόν.

Τώρα το παρακαλούν να τηρήσει τη συμφωνία. Τώρα ικετεύουν. Ας αναλογιστεί ο δημοκρατικός κόσμος τι πληγές μπορεί να ανοίξει το μίσος, η προπαγάνδα και ο αμοραλισμός, όταν του δώσεις 41%».

Με αυτήν τη φρασεολογία, με αυτήν την πολιτική απάτη, έπαιξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους.

Εύχονταν να βγει το VMRO.

Καλλιέργησαν ελπίδες στους εθνικιστές της άλλης πλευράς ότι θα ακυρώσουν μαζί τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Βγήκε λοιπόν.

Τώρα το… pic.twitter.com/xViZzzUoZI

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα